Siyaset

ESKİLER YENİLER KOLKOLA

AK Parti Çanakkale geçmiş dönem İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, Başkent Ankara’da, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen; ‘Kuruluştan günümüze Milletvekillleri ve İl  Başkanları ile ‘vefa’ buluşmasının, katılımcılarından oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, ‘Vefa’ toplantısında seslendi;
"DÜNYANIN EN BÜYÜK SİVİL HAREKETİ OLAN BU PARTİ SİZİN EVİNİZDİR"
AK Parti Çanakkale geçmiş dönem İl Başkanı Av. Gültekin Yıldız, Başkent Ankara’da, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde düzenlenen; ‘Kuruluştan günümüze Milletvekillleri ve İl  Başkanları ile ‘vefa’ buluşmasının, katılımcılarından oldu.
ŞEHİTLER COĞRAFYASINDAN, BEŞ TEPE’ YE SELAM…
AK Parti geçmiş dönem  il başkanı Av. Gültekin Yıldız, etkinlikten söz ederken şöyle dedi;
“Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Riyasetinde , Milletin Evinde Gerçekleşen ‘Kuruluştan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı’ na Katıldık. Geçmiş Dönem İl Başkanlarımızla, Milletvekillerimizle ve Bakanlarımızla Hasbihal Ettik. Çanakkale’mizin Selamını İlettik.”
KURMAYLAR İLE, AYNI MESAJ;
“BİRİZ, DİRİYİZ ,HEP BİRLİKTE TÜRKİYE’YİZ”
AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan başta olmak üzere , eski ve yeni Parti kurmayları ile bir araya gelen Başkan Yıldız, dillerden düşmeyen ortak mesajı tekrarladı:  “Hedef 2023.Biriz, Diriyiz. Hep birlikte Türkiye’yiz.”
-------------------------------------------
ESKİLER, YENİLER BİR ARADA
BEŞTEPE’ DE, BİRLİK BÜTÜNLÜK RÜZGARI
--------------------------------------------
Cumhurbaşkanı Erdoğan eski ve yeni kurmaylarını bir araya getirdi. Beştepe’den seslendi:
" Dünyanın en büyük sivil hareketi olan bu parti sizin evinizdir. Akde vefanız , kadirşinaslığınız, sevginiz, dostluğunuz için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum… Milletvekili ve İl  Başkanı olarak bu davaya eşsiz katkılar vermiş sizler başta olmak üzere emeği ile birikimi ile gayreti ile partimize hizmet etmiş her bir kardeşime şükranlarımı sunuyorum… AK Parti milletin  partisidir. AK Partiyi kuran da , iktidara getiren de , girdiği 15 seçimin tamamında sandıkta AK Partiyi birinci çıkaran da  , verdiği her mücadelede dimdik yanında duran , başarıya ulaşmasını  sağlayan milletimizdir. BUNUN İÇİN SİYASETİMİZ HİZMET VE ESER  SİYASETİDİR… AK Parti ailesi içinde yer alan her bir kardeşimin Türkiye’nin  son 20 yılında elde edilen her bir kazanımında , her bir başarıda, her bir zaferde payı vardır, katkısı vardır, rolü vardır, hakkı vardır…" dedi.
Partisinin, Çanakkaleli kurmayı ve aynı zamanda meslektaşı Milletvekili Av. Bülent Turan başta olmak üzere, kabinenin eski ve yeni bakanları ile bir araya gelen Başkan  Yıldız, Beştepe buluşmasından söz eder iken şunları söyledi; “Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın Riyasetinde , Milletin Evinde Gerçekleşen ‘Kuruluştan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı’ na Katıldık. Geçmiş Dönem İl Başkanlarımızla, Milletvekillerimizle ve Bakanlarımızla Hasbihal Ettik. Çanakkale’mizin Selamını İlettik.”
 
ERDOĞAN’DAN, ESKİ YENİ YOL ARKADAŞLARINA
Erdoğan; “Partimizi medeniyetimizin, tarihimizin ve ülkemizin tüm birikimini ortaya koyan bir resim olarak nitelendiriyorum. “ diyerek, eski yeni kurmay kadrosuna seslenir iken;
“Bu resimden hangi kısmı dışarıda bırakırsanız bırakın orada büyük bir eksiklik ortaya çıkar” dedi.
Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde düzenlenen; ‘Kuruluşundan Günümüze Milletvekilleri ve İl Başkanları Toplantısı’nda eski yeni kurmaylarına seslenen Erdoğan;
"Vatandaşlarımızın en önemli sıkıntısının hayat pahalılığı olduğunu biliyoruz" vurgusu yaptı, ardından da şöyle dedi. "Hayat pahalılığının önüne geçmek boynumuzun borcudur"
AK Parti Çanakkale geçmiş dönem İl Başkanı Yıldız, katıldığı Vefa buluşmasında, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ ın altını önemle çizdiği sözlerini tekrarladı…
Yıldız; “Sayın Cumhurbaşkanımızın altını önemli çizdiği ifadeleri oldu.
Cumhurbaşkanımız, bizlere seslenir iken; ‘Milletvekili ve il başkanı olarak bu davaya eşsiz katkılar vermiş sizlere ve emeğiyle, gayretiyle partiye hizmet etmiş arkadaşlarımıza şükranlarımı sunuyorum…Sık sık tekrarladığımız tespitimiz var; AK Parti milletin partisidir…AK Parti'yi kuran da iktidara getiren de, verdiği tüm mücadelede dimdik yanında duran da milletimizdir. ” dedi.
Cumhurbaşkanımızın vefa örneği daveti, milletimizi , teşkilatlarımızı ve bizi onore eden bu sözleri, bizlere enerji verdi. Sorumluluklarımızın bilincindeyiz, dün olduğu gibi bundan sonra da hiçbir makam ve mevki beklentimiz olmaksızın ülkemiz ve Çanakkale’miz için  ilk günkü heyecan ile çalışmaya, mücadele etmeye devam edeceğiz. Durmak yok yola devam  diyorum” diye konuştu. 
Erdem Sürek