Kültür ve Sanat

Usta Oyuncu Kızı İle Sahne Alacağı Oyunun Bilet Satışları Başladı

Müjdat Gezen'le Hollanda'da yaşayan kızı Elif Gezen'in doğumundan itibaren hüzünlü ve gülünçlü maceralarını konu alan ‘Baba Kız’ oyunu, Sevgililer Gününde Çanakkale’de sahnelenecek.

Çanakkale Belediyesi tarafından düzenlenecek olan oyunun biletlerinin Perşembe günü dağıtılmaya başlanacağı duyuruldu. Duyuruyu duyan ve usta sanatçının oyununu kaçırmak istemeyen vatandaşlar da Belediye Binası önünde uzun kuyruklar oluşturdu.
Çanakkale Belediyesi tarafından her ay gerçekleştirilen kültürel etkinlikler bu ayda hız kesmeden devam etti. Gerçekleşen tiyatro etkinlikleri kapsamında  Usta Sanatçı Müjdat Gezen’in Kızı ile beraber sahne alacağı ‘Baba Kız’ oyunu sevgililer gününde Çanakkale izleyicisi ile buluşacak.  Yapılacak etkinlikle ilgili bir duyuru yapan ve biletlerin Perşembe günü satılmaya başlanacağı belirtildi. Uata oyuncunun kızı ile beraber sahne alacağı oyunu kaçırmak istemeyen sanatseverler ve Çanakkaleliler de Belediye binası önünde uzun bilet kuyrukları oluşturdu.  Ücretsiz davetiyeleri kapmak isteyen vatandaşlar saat 13:00’da  başlanan  tilet satışlarında vatandaşlar kuyruğa girdi.
 
Vatandaşların yoğun katılım göstereceği beklenen oyun ile ilgili Müjdat Gezen, şu  ifade ediyor; “Elif benim kızım, uzun yıllardır yurt dışında yaşıyor. Ona hasret kaldım... Mimar Sinan Üniversitesi ve üç müzik bölümü bitirdi. Biri Amerika’da, biri de İngiltere'de... İki müzik okulu daha! Benim şiirlerimi bestelemiş. ‘Baba bunları bir oyunda kullanalım’ dedi. Başımızdan geçen komik anları oyun yaptık. Hem şarkı söylüyoruz, hem gülüyoruz, hem eğleniyoruz. 61’nci sanat yılımda bu iş bana iyi geldi. Gelin birlikte eğlenelim. Saygılarımla.”
 
 Şerife Erdem