Gündem

EVİNİN ÖLÜNDE ÖLÜ BULUNDU BALKON FACİASI MI…? AZRAİL, 5. KATTA

Çanakkale Barosu’na kayıtlı Av. Ali Serkan Yurt’ tan gelen acı haber, Meslektaşlarını yasa boğdu.

Bulgular, Avukat Yurt’ un evinin balkonundan düştüğü yönünde yürek dağlayan değerlendirmeye neden oldu.
 
Önceki akşam saatlerinde, komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen Polis ekipleri, genç Avukatın cansız bedeni ile karşılaştı.
 
Kepez beldesinde,  Hamidiye Mahallesi Oğuz Kaan Sokak'ta bulanan ‘Troia Prestige-1 Sitesi’ A Blok 5'inci katta yaşamını sürdüren Av. Ali Serkan Yurt’ un hareketsiz şekilde apartman önündeki bahçede yattığı fark edildi.
 
Site sakinleri durumdan polisi haberdar etti. Kısa süre içinde olay yerine gelen Sağlık ve polis ekipleri bahçede hareketsiz yatan kişinin yaşamını yitirdiğini belirledi.
 
ÇOK YÖNLÜ ARAŞTIRMA
KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ..
 
Komşularının ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ekipleri, Yurt' un yaşamını yitirdiğini belirledi. Ardından da talihsiz Avukatın cansız bedeni otopsi için Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
Alınan bilgiye göre her ihtimali değerlendiren Asayiş Şubesi ekipleri,  çok yönlü soruşturma başlattı.
Sitenin güvenlik kamera kayıtları incelemeye alındı. Avukat Yurt' un, yaşadığı 5'inci kattaki evinin balkonundan düşüp, hayatını kaybettiği değerlendiriliyor.
 
-----------------------------------------
AKLA GELEN SORULARI, GÜVENLİK KAMARI KAYITLARI YANITLADI
 
BALKON’DAN DÜŞTÜĞÜ DEĞERLENDİRİLİYOR
-------------------------------------------
 
Çanakkale’de önceki gece hareketli dakikalar yaşandı. Bir kişinin bahçede hareketsiz yattığı ihbarı üzerine, Polis ve Sağlık ekipleri alarma geçti.
 
Bahçede, Cansız Beden…
 
İhbar üzerine olay yerine gelen ekipler, bahçede hareketsiz şekilde yatan kişinin Çanakkale Barosu’ na kayıtlı 42 yaşındaki Avukat Ali Serkan Yurt olduğunu belirledi.

Çanakkale Barosu mensuplarında büyük üzüntü yaşatan olay, önceki akşam meydana geldi.

Akşam saatlerinde gelen ihbar üzerine Sağlık ve Polis ekipleri, Kepez beldesi Hamidiye Mahallesi, Oğuz Kaan Sokak Troia Prestige-1 Sitesi A Blok önünde yürük dağlayan manzara ile karşılaştı. Bahçede hareketsiz yatan kişinin yaşamını yitirdiği belirlendi.
Kimlik tespiti ardından, gnheç Avukatın aynı sitenin 5'inci katında yaşadığını saptandı.
Komşularının ihbarı ardından, olay yerine gelen sağlık ekipleri Yurt' un yaşamını yitirdiğini belirleyince, Nöbetçi Cumhuriyet savcısını talimatı ile cansız beden otopsi  için Mehmet Akif Ersoy Çanakkale Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.
 
ACI HABER TEZ YAYILDI
Önceki akşam saatlerinde, komşularının ihbarı üzerine olay yerine gelen Sağlık Ve Polis ekipleri, genç Avukatın cansız bedeni ile karşılaştı.
 
Acı haber kısa süre içinde yayıldı. Yurt ailesi başta, Baro mensupları büyük üzüntü yaşadı.
  
ÇOK YÖNLÜ ARAŞTIRMA
KAMERA KAYITLARI İNCELENDİ..
 
Komşularının ihbarıyla olay yerine gelen sağlık ve polis ekipleri, Yurt' un yaşamını yitirdiğini belirlemesinin ardından, Asayiş Şubesi ekipleri hummalı bir çalışma başlattı.
 
Alınan bilgiye göre her ihtimali değerlendiren Asayiş Şubesi ekipleri,   çok yönlü soruşturma başlattı.
Sitenin güvenlik kamera kayıtları incelemeye alındı.
 
Kamera kayıtlarının, Avukat Yurt' un 5'inci kattaki evinin balkonundan düşüp, hayatını kaybettiği yönünde değerlendirmeye yetecek şekilde veri barındırdığı öğrenildi.
 
Meslektaşı Yurt' un ölüm haberini alan arkadaşları kısa süre içinde Hastaneye akın etti.
Çanakkale Baro Başkanı Av. Soner Aydın büyük üzüntü yaşadıklarını dile getirir iken, Baro ‘nun sosyal medya hesabından da acı haber kamuoyu ile paylaşıldı.

Cuma Deren