Kültür ve Sanat

Kitap Festivalinin Konuğu Selçuk Kızıldağ Oldu

Lapseki Belediyesi, Lapseki Milli Eğitim Müdürlüğü ile Almina Kitap Fuar ve Organizasyonu’nun düzenlediği ’Lapseki Kitap Festivali ve İmza Günleri’nin dünkü konuğu  Selçuk Kızıldağ oldu.  

Kitap okuma oranının düştüğü günümüzde, kitap sevgisini kazandırmak ve  kitapları vatandaşlarla buluşturmak amacı ile Lapseki Belediyesi, Lapseki Milli Eğitim Müdürlüğü ile Almina Kitap Fuar ve Organizasyonu’nun düzenlediği ’Lapseki Kitap Festivali ve İmza Günleri’ tüm hızıyla devam ediyor. Birbirinden değerli yazarların yer alacağı festival kapsamında Lapseki Belediyesi Sahil tesislerinde gerçekleştirilen kitap satış ve imza alanlarını ziyaret eden Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz da vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Yılmaz, fuar alanında sergilenen kitapları inceleyerek, yazarlardan bilgi aldı. Fuara gelen öğrencilerle de sohbet eden Başkan Eyüp Yılmaz öğrencilerin beğendiği kitapları da hediye etti.

Kitap Festivalinin Konuğu Selçuk Kızıldağ Oldu
Festivalde kitapların yanı sıra imza etkinlikleri de gerçekleştiriliyor. Festival boyunca her gün farklı bir yazarın imza gününe katıldığı Kitap Festivalinin dünkü konuğu ise Selçuk Kızıldağ oldu. Fuarda kısa bir konuşma yapan Selçuk Kızıldağ, sohbetinin ardından okuyucularının kitaplarını imzaladı
 
 Şerife Erdem