EĞİTİM

Dernek Yöneticilerinden İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne Ziyaret

Çanakkale Gazisi Bigalı Mehmet Çavuş'u Anma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulundan Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret.

Çanakkale Gazisi Bigalı Mehmet Çavuş'u Anma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulundan Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne ziyaret.

 2020 yılında yaşanan Koronavirüs sürecinin etkisi altında devam eden Yüz Yüze Eğitimde ikinci haftayı da geride bıraktık.  Okullarda alınan önlemlerin ardından, ders başı yapan öğrenciler okula dönmenin sevincini yaşarken, Milli Eğitim Müdürlükleri ziyaret eden Sivil Toplum Kuruluşları da  hem eğitimcilere hem k moral hem de maddi destek sağlıyorlar. Bu kapsamda Çanakkale Gazisi Bigalı Mehmet Çavuş'u Anma ve Yaşatma Derneği yönetim kurulundan Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğünü ziyaret ettiler.  Dernek Başkanı  Necdet Özer ve yönetim kurulu üyeleri  gerçekleştirdikleri ziyarette İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen ile bir araya gelerek  yeni eğitim öğretim yılının hayırlı olmasını dilediler. Karşılıklı sohbet havasında geçen ziyarette  İlçe Milli Eğitim Müdür Erkan Bilen, Dernek üyelerine eğitim alanında ve okullarda yapılan çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Ayrıca Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Erkan Bilen, Bigalı Mehmet Çavuş'u Anma ve Yaşatma Derneği yöneticilerine teşekkür ederek  görevlerinde başarılar diledi.
 
İsmail Şen