Üniversite

Lapseki MYO’da İlk Kayıt Yapıldı

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine bağlı Lapseki Meslek Yüksek Okulunda (MYO) yeni  akademik yılın kayıtları başladı. 

Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesine bağlı Lapseki Meslek Yüksek Okulunda (MYO) yeni  akademik yılın kayıtları başladı.  Meslek Yüksek Okulunda düzenlenen törenle ilk kayıtlar İlçe Kaymakamı Fatih Çelikkaya ve Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz Tarafından gerçekleştirildi.  

Zorlu Koronavirüs süreci sonrası geçtiğimiz Haftalarda Senato Toplantısından sonra Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi yüz yüze eğitim kararı aldı.  Alınan karar sonrası Meslek Yüksek Okullarda da kayıt yapma işlemleri başladı. Bu kapsamda Lapseki Meslek Yüksek Okulunda ün düzenlenen törenle  ilk kayıtlar gerçekleştirildi.   Törene Lapseki  İlçe Kaymakamı Dr. Fatih Çelikkaya, Lapseki  Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz,  Veliler ve öğrenciler katıldı.  Üniversiteye ilk kayıt olan isim Kırklareli - Lüleburgaz ilçesinden gelen ve Lapseki Meslek Yüksek Okulunda Laboratuvar Teknolojisi bölümünü kazanan Mihriban Aktar olurken ilk kaydını ise Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz gerçekleştirdi. Belediye Başkanı  Eyüp Yılmaz, yeni kayıt yaptıran öğrencilere "İlçemize Hoş Geldiniz. İlçemizde eğitim öğretim gördüğünüz süre boyunca  Belediyemiz sizlere her zaman açık. Başınız sıkıştığında, sorununuz olduğunda, Belediye Başkanı olarak tüm personellerimizle siz misafirlerimize yardımcı olmaya hazırız" dedi.
 
Cuma Deren