Siyaset

BU BENZETME, CHP’LİLERE; 'DİKİŞ TUTMAYAN YAMA GİBİ…'

CHP’ li Yöneticiler Hakkında, ‘Para Karşılığı Karalama Haber Yaptırıldığı’ İddiası üzerine yaşanan gelişmeleri, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım sert ifadeler ile değerlendirdi. Çarpıcı bir benzetme yaptı.

CHP’ li Yöneticiler Hakkında, ‘Para Karşılığı Karalama Haber Yaptırıldığı’ İddiası üzerine yaşanan gelişmeleri, MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım sert ifadeler ile değerlendirdi. Çarpıcı bir benzetme yaptı.

Para karşılığı karalama haber yaptılıldığı iddiaları ardından, CHP’ nin aldığı ihraç kararı üzerine, önceki günlerde CHP Merkez İlçe Başkanlığı’nda bir basın toplantısı düzenlenmış, konu detaylı sözler ile değerlendirilmişti.
Çanakkale siyaset kamuouyunun gündem maddesine dönüşen bu konu için konuşan MHP il Başkanı Yıldırım, benzetmeleri ve kullandığı hayli sert ifadeleri ile dikkat çekti.
MHP Kurmayı Ylıdrırım; “Bu CHP’liler dikiş tutmayan yama gibi, birisi sussa, diğeri açık veriyor” dedi ve ekledi;

“Birisi dursa diğeri mayına basıyor...!”
CHP’ de, Kirli ortaklıkların ve sinsi pazarlıkların ortalığa döküldüğünü savunan MHP İl Başkanı Yıldırım, hayli vurgulu ifadelere imza attı, şöyle konuştu;
“Saçmalamakta üzerlerine yok. Acziyet içerisine düştükleri de aşikar.
Bir kez olsun kalpleri milletle çarpsın…
Bir kez olsun siyasetleri, soydaşlarımızın sesine ses olsun!”

-----------------------------------------
MHP KURMAYI YILDIRIM’DAN, CHP’ YE ÇAĞRI;
“KALBİNİZ BİR KEZ OLSUN , MİLLETLE ÇARPSIN”
-----------------------------------------

MHP Il Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, CHP yöneticilerine yüklendi. Son ay v e haftaların çarpıcı ididası üzerine yaşanılanlara, yapılan açıklamalara dikkat çekti.
MHP İl Başkanı Yıldırım; “Olumsuz ilişkiler yumağında, başı çekerek, planladıkları olmaz hamleleri yetkilileri açıklıyor” vurgusu eyliğnide çarpıcı bir açıklamaya imza attı.
CHP’li parti yöneticileri aleyhinde bir internet sitesi sahibine para karşılığı karalayıcı haber yaptırdığı iddia edilen, Çanakkale Belediye Başkan Yardımcısı Rebiye Ünüvar’ın eşi Dr. Cengiz Ünüvar için çıkan İhraç kararı ardından, Partinin Merkez ilçe Başkanlığında gerçekleşen Basın toplantısını anımsatan MHP İl Başkanı Yıldırım, içinde hayli sert ifadeler geçen bir açıklamada bulundu.

CHP’ LİLER, DİKİŞ TUTMAYAN YAMA GİBİ…       
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) il Başkanı Yıldırım,
“Bu CHP’liler dikiş tutmayan yama gibi, birisi sussa, diğeri açık veriyor; birisi dursa diğeri mayına basıyor...” ifadesi arıdndan sözlerini daha da sertleştirdi.

KALPLERİ BİR KEZ OLSUN, MİLLETLE ATSIN…
İl Başkanı Ylıdırım, “Olumsuz ilişkiler yumağında, başı çekerek, planladıkları olmaz hamleleri yetkilileri açıklıyor” diyerek, CHP Merkez ilçede gerçekleşen son toplantıyı hatırlattı.
“Kirli ortaklıklarını ve sinsi pazarlıklarını, ortalığa dökmüşler. Saçmalamakta üzerlerine yok. Acziyet içerisine düştükleri de aşikar.” vurgusunda bulunan Yıldıırm, ardından şöyle devam etti;
“Dikkatlice takip ediyoruz!  Bir kez olsun kalpleri milletle çarpsın, bir kez olsun siyasetleri soydaşlarımızın sesine ses olsun!”

Cuma Deren