Gündem

VALİ AKTAŞ 3. DOZU AŞI ÇADIRINDA OLDU! TÜM VATANDAŞLARI DAVET ETTİ 

Covid 19 Aşı Uygulama Noktası, İskele Meydanı'nda kurulan bir çadır ile, aşısı tanımlanmış vatandaşlar için, randevuya gerek olmadan, yarından itibaren (3 Temmuz 2021) 16.00 ve 24.00 arasında hizmet verecek. 

Covid 19 Aşı Uygulama Noktası, İskele Meydanı'nda kurulan bir çadır ile, aşısı tanımlanmış vatandaşlar için, randevuya gerek olmadan, yarından itibaren (3 Temmuz 2021) 16.00 ve 24.00 arasında hizmet verecek. İlk gün, Öğlen 14:00'dan akşam saatlerine kadar 34  vatandaş  aşısını yaptırdı.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş ve İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk, aşı çadırına gelerek yerinde inceleme yaptı ve aşılarını oldu. Vali Aktaş, "İskele Meydanında aşı ile  vatandaşımızın buluşmasını sağlayacak bir adım attık.  Sağlıkçı arkadaşlarımız, aşı sırası gelmiş vatandaşlarımıza hizmet vermek  için büyük  bir özveri ile buradalar. Ayrıca vatandaşlarımız,  çadıra özel bir  uygulama olarak randevu almadan aşılarını olabilecek.  Ben de 3. doz aşımı oldum. Tüm vatandaşlarımızı ister çadır da ister  hastanede  aşılarını  olmaya bir kez daha davet ediyorum. Maske ve mesafe kurallarına uyarak herkese sağlıklı ve mutlu günler diliyorum" dedi. Aşısı tanımlı olarak çadıra gelen vatandaşlar Vali Aktaş'a bu hizmetten çok memnun  kaldıklarını, sağlık çalışanlarının bu özverili çalışmasından dolayı takdiri hak ettiklerini  dile getirdi. 

İl Sağlık Müdürü Gökhan Baştürk de aşısını olduktan sonra kısa bir açıklama yaparak, tüm vatandaşları  aşı olmaya davet etti.  Müdür Baştürk, "Yeterli aşımız mevcut. Ben de burada aşı olmak istedim.  Randevu ile aşı olmak daha kolay ama burada randevu olmadan da aşı olunabilir. Vatandaşımızın olduğu her yerde aşı yapmaya devam edeceğiz.  Çadır bugün (2 Temmuz Cuma) 22:00'a kadar açık kalacak ama yarından itibaren ( 3 Temmuz Cumartesi) 16:00 ile  00.00 arası randevusu olmasa bile vatandaşlarımız aşısını olabilecek" dedi.