İlçe - Belde

Kumarlar ve Karakadılar Köylerinin  Beton Yol Çalışmalarını İnceledi

Çan İlçesine Bağlı Kumarlar ve Karakadılar Köylerinin yol beton çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların devam ettiği iki köyü de ziyaret eden Çan İlçe Kaymakamı Mustafa Gürdal, yapılan yol çalışmasını yerinde inceledi.

Çan İlçesine Bağlı Kumarlar ve Karakadılar Köylerinin yol beton çalışmaları devam ediyor. Çalışmaların devam ettiği iki köyü de ziyaret eden Çan İlçe Kaymakamı Mustafa Gürdal, yapılan yol çalışmasını yerinde inceledi.

2020 Yılı KÖYDES Yatırım Programında bulunan yollar bir bir yapılıyor. Köylere Hizmet Görütme Birliğinin bu yılki programında yer alan yollardan birisi de Çan Kumarlar yolu oldu. Sezon başında başlanan yol yağpım çalışmaları devam ediyor. Çana Kaymakamı Mustafa Gürdal da gerçekleştirdiği ziyaret ile  Hem Kumarlar köyünü hem de  devam eden beton yol yapımı çalışmalarını yerinde inceledi.  Kaymakam Gürdal, gerçekleştirdiği ziyarette yapılan çalışmalar hakkında bilgiler alırken, ziyaret sonrasında yaptığı açıklamada  beton dökme aracı ile yapılan betonlama çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiğini ve yapılan yol çalışmaları sayesinde vatandaşların  daha sağlıklı ulaşım imkanına kavuşacağını söyledi.

Çan Kaymakamı Mustafa Gürdal, Kumarlar Köyünün ardından yine  2020 Yılı KÖYDES Yatırım Programı kapsamında bulunan  Karakadılar köyünde devam eden beton yol yapımı çalışmalarını   inceledi. Kaymakam Gürdal, yapılan yol çalışmalarını yerinde inceleyerek bilgiler aldı.

İsmail Şen