Yerel

Müftülük Personeline Sosyal Medya Eğitimi Verildi

Müftülük personelinden sosyal medya alanında hizmet sunacak olanların bilgi ve becerileri ile mesleki yeterliliklerini geliştirmek ve daha nitelikli din hizmeti sunulmasına katkı sağlamak amacıyla 7-10 Eylül 2 tarihleri arasında planlanan sosyal medya eğitim programının ilk dersleri gerçekleştirildi

Müftülük personelinden sosyal medya alanında hizmet sunacak olanların bilgi ve becerileri ile mesleki yeterliliklerini geliştirmek ve daha nitelikli din hizmeti sunulmasına katkı sağlamak amacıyla 7-10 Eylül 2 tarihleri arasında planlanan sosyal medya eğitim programının ilk dersleri gerçekleştirildi.

Müftülük Toplantı Salonunda başlayan programda İl Müftüsü Şükrü Kabukçu; “Sosyal Medyanın Önemi ve Kurumsal Prensipler”, ÇOMÜ Öğr. Gör. Cumhur Erdönmez; “Protokol Kuralları ve Kurumlarda İletişim Esasları”, ÇOMÜ İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Metin Kasım; “Diksiyon-Beden Dili ve Etkili İletişim” konularında sunum yapıldı. Sosyal mesafe, maske ve hijyen kurallarına dikkat edilerek gerçekleştirilen programın ilk günkü oturumu personelin soruları ile sona erdi.