İlçe - Belde

Orman Bölge Müdürü Demirci, Biga’da İncelemelerde Bulundu

Yangın sezonuna hızla girdiğimiz şu günlerde Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, ilçelerdeki çalışmaları denetlemek amacı ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Yangın sezonuna hızla girdiğimiz şu günlerde Çanakkale Orman Bölge Müdürü Enver Demirci, ilçelerdeki çalışmaları denetlemek amacı ile bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. Bu ziyaretler kapsamında Biga Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret eden Demirci, yapılan çalışmaları yerinde inceleyerek, faaliyetler hakkında bilgiler aldı.

Çanakkale Orman Bölge Müdürümüz Enver Demirci,  gerçekleştirdiği inceleme ve denetlşeme ziyaretleri kapsamında  Biga Orman İşletme Müdürlüğünü ziyaret ederek  Ormancılık Faaliyetleri ve Orman Yangınlarıla mücadele hazırlıkları ile ilgili denetlemeler yaptı. İşletme Müdürü, İşletme Müdür Yardımcısı, İşletme Şefleri, ATM Şefi ve Kadastro ve Mülkiyet Şefinin katılımıyla yapılan toplantıda güncel ormancılık konuları, 2020 yılı program ve gerçekleşmeleri, kadastro ve mülkiyet konularında değerlendirmeler yapıldı. Aynı zamanda COVİD-19 salgının devam ettiği, tedbirin elden bırakılmaması ve salgının devam etmemesi hususunda gerekli tedbirlerin alınması  konuları toplantıda istişare edildi

Toplantı sonrasında, Sarıkaya Yangın İlk Müdahale Ekibinde Orman yangınlarıyla mücadele için hazır kıta bekleyen ve her an göreve hazır personeli de ziyaret eden Orman Bölge Müdür Enver Demirci, ekip binalarının bakımlı, temiz olması moral ve motivasyonu artıracağını belirterek, binalarda incelemelerde bulundu. Toplantı ve İnceleme sonrasında bir açıklama yapan Demirci “ Orman Bölge Müdürlüğü olarak Orman Yangınlarına 12 dakika müdahale ediliyor. Bu sürenin kısaltılması yangınların büyümemesine katkı sağlayacaktır. Sizlerin özverili çalışmalarınız ormanlarımızın korunmasında büyük önem arz etmektedir, kazasız bir yangın sezonu olmasını dilerim” dedi.

Cuma Deren