İlçe - Belde

AK Parti Kepez Belde Teşkilatı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Gerçekleştirecek

10 Kasımda aramızdan ayrılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısı ile çeşitli anma etkinlikleri gerçekleştirilecek. 10 Kasımda aramızdan ayrılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısı ile çeşitli anma etkinlikleri gerçekleştirilecek.


AK Parti Kepez Belde Teşkilatı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı Gerçekleştirecek
10 Kasımda aramızdan ayrılan Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ölüm yıldönümü dolayısı ile çeşitli anma etkinlikleri gerçekleştirilecek. Bu etkinliklerden birini de  AK Parti Kepez Belde Teşkilatı tarafından gerçekleştirilecek. Araştırmacı Yazar ve Tarihçi Bünyamin Nami Tonka’nın konuşmacı olarak katılacağı anma etkinliğinde Atatürk ve Türk Birliği Üzerine Görüşleri hakkında bilgiler verecek.
10 Kasım Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün aramızdan ayrılmasının yıl dönümü dolayısı ile Çanakkale Başta olmak üzere ülkenin çeşitli yerlerinde anma etkinlikleri gerçekleştirecek. Türkiye Cumhuriyetini kuran Gazi Mustafa Kemal Atatürk için bir anma etkinliğini de AK Parti Kepez Belde teşkilatı gerçekleştirecek. 10 Kasımda gerçekleştirilecek anma programı kapsamında gerçekleştirilecek Atatürk ve Türk Birliği Üzerine Görüşleri söyleşisinde Araştırmacı Yazar ve Tarihçi Bünyamin Nami Tonka’nın konuşmacı olarak katılacak. Tonka, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Birliği üzerine yaptığı konuşmalar ve Çalışmalar hakkında bilgiler verecek.

Türk Milliyetçisi Atatürk’ün Dilinden, Türk Milliyetçiliği
Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Ölümünün 81. Yıldönümü olan 10 Kasımda, AK Parti Kepez Belde Teşkilatı 10 Kasım Atatürk’ü Anma Programı düzenleyecek. Anma programı vatandaşların katılım göstermesi için bir davetiye oluşturan Belde Teşkilatı, Atatürk’ün Türk Milliyetçiliği üzerine söylediği güzel sözleri yer aldı.
Teşkilat, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün Türk Milliyetçiliği üzerine söylediği “Ben her şeyden önce bir Türk Milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Türk Birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesen bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım” sözlerinin yer aldığı davetiye ile vatandaşları programa davet ettiler.

Mustafa Kemal Atatürk’ün Sözleri İle Davet
Anma programı vatandaşların katılım göstermesi için bir davetiye oluşturan Belde Teşkilatı, Atatürk’ün Türk Milliyetçiliği üzerine söylediği şu sözler yer aldı “Ben her şeyden önce bir Türk Milliyetçisiyim. Böyle doğdum, böyle öleceğim. Türk Birliğinin bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesen bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk Birliğiyle açacaktır. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk’ün varlığı bu köhne aleme yeni ufuklar açacak güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek”
 AK Parti Kepez Belde Başkanlığı tarafından 10 Kasım günü gerçekleşecek Anma Programı  saat 18:00’da  Turhan Mildon Kültür ve Sanat Merkezinde  gerçekleşecek. Saygı Duruşu İstiklal Marşı, Şiir Dinletisi, Atatürk ve Türk Birliği Üzerine Görüşleri söyleşisi ve Yasin-i Şerif ile program tamamlanacak.
 
Şerife Erdem