Gündem

 Geleceğin Yazarlarına Yol Gösterecek

Japonca Öğretmenliğinden mezun olan Peren Ercan, yazdığı romanlarla okuyucuların gönlüne dokunuyor.

 Yazdığı ‘Büyülü Eşyalar Koleksiyoncusu’ kitabı ile okurları büyülü bir yolculuğa çıkaran Yazar Peren Ercan, Cumartesi ve Pazar günleri   düzenlenecek olan ‘Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’ ile geleceğin yazarlarına yol gösterecek.
 Çanakkaleli genç Yazar Peren Ercan, Biz Bize Masal Düş Evi  tarafından düzenlenen ‘Yaratıcı Yazarlık Atölyesi’ etkinlikleri kapsamında Cumartesi ve Pazar günleri geleceğin yazarları ile buluşuyor. Ercan, Sertifikaların verileceği program kapsamında Atölyeye katılan yazarlara, Edebiyatla ilgilenenlere ve hikaye ya da roman yazmak isteyenlere,  yazarlığı konusunda bilgiler verecek.  Yazdığı ‘Büyülü Eşyalar Koleksiyoncusu’ kitabı ile okuyucuları büyülü bir yolculuğa çıkaran Yazar Peren Ercan, deneyimlerini genç yazarlara ve roman  yazmak isteyenlere aktaracak.  3-4 Ağustos’ta belli saatlerde devam edecek olan etkinliğe katılım ücreti ise 70 TL olarak belirtildi.
Yazar Peren Ercan, düzenlediği Yaratıcı Yazarlık Atölyesi hakkında bilgiler vererek “Yaratıcı Yazarlık Atölyesi, Biz Bize Masallar Düş Evi’nde iki gün dörder saat olmak üzere toplamda sekiz saat sertifikalı şekilde gerçekleşecek. Atölyenin temel amacı herhangi bir kurgu yayıncısı olan, öykü veya roman yazmaya çalışan kişilerin yaratıcılığını pekiştirmeye yönelik çeşitli uygulamalar yapmak, teorik uygulamaya dayalı etkinlikler yapmak” dedi.

Şerife Erdem