Gündem

Biga’da Uyuşturucu Operasyonu

Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, bir ihbar üzerine yaptığı arama çalışmalarında Biga İlçesinde boyları 2,5 metreyi geçen Kenevir ele geçirildi.

 
 
 
373 Kök Kenevir Ele Geçirildi                             
 
Bağımlılık ile mücadelenin arttığı şu günlerde Çanakkale İl Jandarma Komutanlığı da yaptığı operasyonlar ile zehir tacirlerine geçit vermiyor. Bir yandan yapılan farkındalık çalışmaları kapsamında gençler bağımlılık batağından kurtarılmaya çalışırken bir yandan da, gençleri bataklığa çeken zehir tacirleri ile mücadele ediliyor. Bu kapsamda Biga İlçesinde bir operasyon gerçekleştiren   Çanakkale İl Jandarma Komutanlığına bağlı ekipler, İlçeye bağlı Aksaz köyünde 373 kök kenevir ele geçirdi.
 
Boyları 2,5 Metreyi Geçmiş
 
Çanakkale İl Jandarma Komutanlığınca Uyuşturucu Madde Kaçakçılığı ile mücadele kapsamında yapılan çalışmalar neticesind Biga ilçesi Aksaz köyünde K.K. isimli şahıs tarafından ekildiği tespit edilen boyları 2,5 metre uzunluğunda 373 kök kenevir bitkisi ele geçirildi.   Yapılan operasyonda ele geçirilen 373 kök kenevire, adli makamların talimatı ile el konuldu. Biga C.Savcısının talimatı ile gözaltına alınan K.K. isimli şahıs ise Biga Sulh Ceza Hâkimliğince Adli Kontrol kararı ile serbest bırakıldı.
           
Şerife Erdem