Gündem

Kaysı Festivali ve Sünnet Şöleni Muhteşem Finalle Sona Erdi

Bu yıl 25.’si gerçekleştirilen Kepez Kaysı Festivali, Suzan Kardeş’in konseri ile tamamlandı. Festivalin final programı olan Suzan Kardeş’in konserine vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi.

Kepez Belediyesi 25. Kayısı Festivali ve Sünnet Şöleni kapsamında hafta sonu Belediye tarafından gerçekleştirilen toplu sünnet töreni ile Beldede yaşayan ailelerin başvurduğu çocuklar için önce kına gecesi ardından da mevlit okutularak sünnet düğünleri yapıldı. Kepez Belediyesi 25. Kayısı Festivali ve Sünnet Şöleninin final akşamında ise coşku yaşandı. Belediye Başkanı Birol Arslan’ın da katıldığı festival  finalinde ilk olarak dans gösterisi gerçekleştirildi. Kepez Belediyesi Halk oyunları ekibi tarafından gösterilen Halk oyunları gösterisinin ardından  Dj Onur kısa bir Performans gerçekleştirdi, Dj performansının ardından yerli müzik grubu Lemur Band Müzik Grubu sevilen şarkılarını seslendirdi.
Festivalin Finalinde Suzan Kardeş Sahne Aldı
Gösteri ve mini konserlerin ardından gecenin finalinde sahneye Suzan Kardeş çıktı. Halkın yoğun ilgisi ile sahneye çıkan Suzan Kardeş, sevilen şarkılarını seslendirdi. Kendisini izlemeye gelen hayranları ile sevilen şarkılarını seslendiren Suzan Kardeş’e konser sonunda Belediye Başkanı Birol Arslan çiçek takdim ederek teşekkürlerini sundu. Konserin ardından havai fişek gösterisi gerçekleştirildi. Gerçekleştirilen havai fişekler il gökyüzü aydınlandı.

  Şerife Erdem