Sağlık

İş Sağlığı Eğitimleri Eğitimlerimiz Tamamlandı

İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Kanunu kapsamında sağlık çalışanlarına yönelik sürdürülen ve iki hafta süren Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi personeline yönelik gerçekleştirilen  İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri tamamlandı.

6331 sayılı İş Sağlığı ve Güvenliği (İSG) Kanunu kapsamında organize edilen eğitimler gereğince tüm Kurum çalışanlarına yılda bir kez verilmesi gereken İş Sağlığı ve Güvenliği eğitimleri Çanakkale Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde de  gerçekleştirildi. 2 hafta süren program  kapsamında hastanede görev yapan personele yönelik İş Sağlığı ve güvenliği hakkında bilgiler verildi.
  Çalışanların İSG konusunda farkındalıklarının arttırılması amaçlanan eğitimlere personellerin ilgisi yoğun oldu. İş Güvenliği Uzmanları Ergün Durusu, İlker Karakaya ve İşyeri Hekimi Yusuf Dalgalı tarafından yapılan eğitimlerde ilgili kanunun gereksinimlerinin yerine getirilerek İSG hakkında bilinçlendirme sağlanması, güvenli çalışma ortamları hazırlanmasına yardımcı olunması amaçlanırken, çalışanlarının yalnızca iş ortamında değil aynı zaman günlük hayatta da karşılaşabilecekleri acil durumlarla baş edebilmelerine katkı sağlanması hedeflendi.

Şerife Erdem