Gündem

HURDA’YA AYRILMIŞ ARAÇLARI TANINMAZ HALE GETİREN YÖNTEM…

Çalıp, parçalayıp satacaklarına, hurdaya çıkmış araçları iş makinesiyle tam bir hurda hale dönüştüren ve tanınmaz hale getiren 3 zanlının yöntemi, ‘Pes artık…’ dedirtti.


HIRSILIKTA GELİNEN SON NOKTAYI, POLİS DEŞİFRE ETTİ;
‘ÇAL, EZ, PARÇALA…!’
Hırsızlık masası dedektiflerini dahi şaşkına çeviren yönteme imza atan zanlılara, Çanakkale polisinden Okkalı Şamar.
---------------------------------------------------
HURDA’YA AYRILMIŞ ARAÇLARI
TANINMAZ HALE GETİREN YÖNTEM…
-----------------------------------------------
İş Makinesiyle Ezip Parçaladıkları Araçları Sahipleri Bile Tanıyamadı. Hırsızlıkta benzerine rastlanmamış yönteme imza atan 3 zanlıyı, Hırsızlık masası dedektifleri kıskıvrak etti.
Çanakkale'de sanayi sitesine bırakılan hurda araçları kepçe ile ezerek çalan 3 şüpheli düzenlenen operasyonla suçüstü yakalandı.
Emniyet güçleri, aldığı bir ihbarla harekete geçti. Akıllara durgunluk veren o yöntemle, hurda araçları tanınmaz hale dönüştüren 3 şüpheliyi kıskıvrak etti.
Çanakkale polisi, sanayi sitesine bırakılan hurda araçları gözlerine kestirip, iş makinesiyle ezip, tamamıyla hurda hale getiren, ardından o araçları çaldıklarını belirlediği 3 şüpheliyi suçüstü yakalamayı başardı.
 Zanlıların iş makinesi yardımıyla, benzeri görüntülerin film setlerinde gözlendiği o sahneleri aratmaz yöntemi sayesinde, araçların sahipleri dahi, arabalarını tanıyamadı.
Hırsızların bu yöntemi sayesinde, adeta ezilmiş bir kutu içeceğe dönüşen araçlar, polis ekiplerinde de şaşkınlık yaşattı.
Çaldıkları araçları kepçe ile ezerek hurda haline getiren zanlıların, aynı adresten geçen24 Mayıs'ta 11 aracı gene kepçe ile ezerek,  bir tır’a yükledikleri, hurda fiyatına satmak için naklettikleri belirlendi.

O YAŞTA, ŞEBEKE KURMUŞ…

Zanlılardan 63 yaşındaki M.K.’ nın 46 yaşındaki S.K.  ve 32 yaşındaki T.G. ile akıllara durgunluk veren yöntemi uygulayıp, mini hırsızlık şebekesi kurması, emniyet güçlerinin operasyonu ile sonlandırıldı.
 Parçalanan araçların sahiplerinden ulaşabildiklerinin ifadelerine başvuran polis, sahipleri belirlenemeyen diğer araçlarla ilgili tahkikat başlattı. Emniyette işlemleri tamamlanan şüpheliler dün sabah saatlerinde Adalet’e teslim edildi.

Cuma Deren