.


Aslan parçaları, bataklığı kurutmak için ‘Ya Allah, Bismillah…’ dedi. Rabbim, yar ve yardımcıları olsun. Özel bir durum, özel bir hamle ve elbette Alkışlar Mehmetçiğe…
Birkaç vakit önce, muhtemeldir ki sızma harekatı ile vurulacak hedefleri karadan işaretleyip, işi şansı bırakmayan kahramanlar, sonrası Akıllı mühimmatlara bıraktı işi… Eller tetikte bölgede. Yürekler Vatan sevgisiyle çarpıyor ve TSK imzalı Mühimmat, lanet olasıca teröristin başında patlıyor.
Birilerine de, terk eyledikleri vatan toprağından uzakta, Misal Alamanyalar da, yine teröristi savunma düşüyor. Sosyal medyadan yaptıkları paylaşımlardan bir kaç örneğe takıldı gözlerim. An itibariyle de; “Allah sizin de cezanızı tez vakit verir inşallah..” duasını ettim bendeniz, en sesli şekliyle.
Hazır sosyal medya demişken; Ne de okkalı mesajlar paylaştı Milletim.
Birilerine, yani Vatan hainlikleri tescillenmişlere çok dokunacak ifadelerle, ne güzel dualar etti Milletim.
Muhakkak ki, okunduğunda ‘Amiiin…’ dediğimiz, alkışlatan paylaşımları gördük hepimiz.
Hani, şu iadeyle gelen; “Ordu sefere çıkmışsa tartışma biter, Siyaset biter. Arkasından dua edilir. Allah ordumuzu her daim Muzaffer eylesin…”  
Bu ifadeye, ‘Amin…’ dememek, Mehmetçiğe, Şanlı Türk Ordusu’na, duacı olmamak, tarifsiz  bir kahpelik olur haksız mıyım…!
Gün, bir olma günü aslında. Gün; Mehmetçiğin ayağına taş değmesin duasını etmek günü bence.
Çanakkaleli olmak, Çanakkale’de yaşamak, ayrı bir Sevdalandırıyor insanı Vatan’ a…
Her ne kadar, bu sözlerimiz bile delirtiyor olsa da hainleri ve hainlere destek olan zihniyeti, yapacak bir şey yok kardeşim, Sevdamız belli, Sevdalandığımız da..
Son günlerin merak konusu,  edilen duaların odak noktası, Sınır ötesi operasyonun kahramanları hepimizin malumu…Onlar, yani Aslan parçası kahramanlar, Mehmetçikler..
O kahramanlardan gelecek her bir haber, dikkatle dinleniyor, misliyle tekrar ediliyor dualar, ‘Allah yar ve yardımcınız olsun’ dileğiyle..
Dün de böyle idi halimiz. Gözümüz TV’ lerin ‘son dakika’ başlığıyla geçtiği spotlardaydı Milletçe..
Canımızın bir parçasıydı, lanet olası teröristi yok etmek, barındığı bölgeleri yerle bir etmek için uğraş verenler.
 Ya evlat, ya amca, ya kuzen… Bir komşu çocuğu, ya da yine bir Şehidimizin emaneti Aslan parçasıydı cephedeki Mehmet..
Onlara ilişkin gelen önemli bir haberdi TSK’ dan gelen. Deniliyordu ki açıklamada; “Terör örgütüne ait 181 hedefi ateş altına aldık” .
“Hey Maşallah, gazanız Mübarek olsun…” demeden edilemeyecek bu bilgi ardından, detaylardan da söz edeyim.
 

Başkent Ankara’dan, meslektaşım Cevdet Fırat Aydoğmuş’ un aktardığıydı aslında flaş bilgi denilecekler. Abonesi olduğumuz İHA’ ya göz atarken rastladım aktaracağım bilgilerin yer aldığı bu önemli habere.
Şöyle idi ilk satırları; “Türk Silahlı Kuvvetleri, Barış Pınarı Harekatı kapsamında hava kuvvetleri unsurları ve ateş destek vasıtaları ile şuana kadar terör örgütüne ait toplam 181 hedefi ateş altına aldı.”
Bataklığı kurutacak, insanlıktan nasibini almamış terör örgütü mensuplarını yok edecek bu harekat, dünyanın da gündeminde.
Biz gibi, dünya milletleri de yakından takip ediyor gelişmeleri. Özellikle de, teröre ve terör örgütlerine açık destekleri bilinen o isimler ne de üzülmüştür son gelişmelerden değil mi..?
O halde, aktaralım, daha da delirtelim hainliğe, teröre destek sunanları.
Duysun kulakları, daha bir açılsın zihinleri. Türk’e kafa tutmak neymiş bir kez daha algılasınlar olanları.
Milli Savunma Bakanlığı, sosyal medya hesabı Twitter üzerinden;
 “Türk Silahlı Kuvvetleri, Barış Pınarı Harekatı kapsamında hava kuvvetleri unsurları ve ateş destek vasıtaları ile şu ana kadar terör örgütüne ait toplam 181 hedefi ateş altına aldı” bilgisini paylaştı dün.
Üstelik, paylaşımda, ateş altına alınan yerlerle ilgili görüntülere de yer verildi. Nasıl imha edildikleri gösterildi, ibret alınsın diye…
İnsanlıktan nasibini alamamışlar, ibreti nasıl alır, o’ da ayrı bir mesele ya neyse…
Rahmetlik ustamın bir sözü vardı. Turhan Narler’ in; “Bunların kafasına lafı balyozla sokarsın, bir yellenme ile çıkarırlar…” diye…
Mesele tam da bu aslında yıllardır süren. Anlamıyor, anlamazlıktan geliniyor, anlasalar da, muhakkak bir savunma üretiyorlar. Hep haklıymış psikolojisine kalıpmış, psikopatlar…
Bir Şedidin ardından sahte göz yaşı döken ruhsuz mu ararsın, ya da ağzı dolu dolu halen hainliği savunan mı…? Bitmiyor anasını satayım, bitmiyor ruhsuzlar…
Her vakit muhalefet edecekleri bir konu da buluyorlar.  Gözünün üstünde kaşın var demekten vazgeçmeyen, sözde bir tek onlar bilirler…
Yumurta kapıya dayanınca da, türlü türlü, süslü süslü sözlerle, vitesi bir anda geriye alanlar…Aman ha, baskı balata yanmasın bir anda. Hele bir de şanzıman dağılır ki, o da ayrı bir mesele…
Çevir kazı yanmasın derdiyle ‘U’ dönüşünün asıl izahını etmekten madem korkarsınız da, halen nasıl efeleniyor havasına girersiniz..!  Yemezler… Vallahi yemezler… Komik olmayın…
Bu arada; birilerine  göre özür dilenmeliymiş, bazı vurgulananlardan dolayı..  Sormadan edemeyeceğim; Kim den…! Ve de neden..? Hırsızlıkları ayyuka çıkmış, bir de kayda geçmişlerden mi..? Bu da ayrı bir traji komik  vaka ya, neyse…!
Bizim dualarımız Mehmetçiğe. Gazanız Mübarek olsun. Rabbim yar ve yardımcınız olsun…Ordumuz her adim Muzaffer olsun…
Haydin kalın sağlıcakla. Bir de Hoşça kalın…