.

Hepimiz hayatımızda tatsız, üzücü olaylarla karşılaşıyoruz. Bunlar enerjimizi azaltıyor, bizi yıpratıyor. Bu tatsızlıkları içimizde sürekli düşünerek yineliyoruz ve daha da çoğaltıyoruz. Oysa ki hayatımızda bunları değil, olumlu, taze enerjileri arttırmamız gerekiyor.  İçimizde sakladığımız negatif enerjileri çöpe atıp, pozitif olanlar için yer açmamız gerekiyor. Yazıldığı kadar kolay olmayabilir. Ama denemeye değer. Mesela evinize çok istediğiniz bir mobilya takımı almak istiyorsunuz. Ama yer yok. Ne yaparsınız, tabi ki artık istemediğiniz eskimiş mobilyalarınızı evinizden çıkarırsınız. Böylece yenilere yer açılır.

Evinizi dağınıklıklardan arındırın. Özellikle giriş kapınızın olduğu alan temiz ve düzenli olsun. Taze enerjiler dağınık alanlara uğramadan giderler.

Evinizde balık besliyorsanız, akvaryumu veya fanusu düzenli olarak temizleyin. Hayatınızdaki fırsatların önünü açmış olursunuz. Akvaryum pompasının düzenli çalıştığından emin olun. Akvaryumu temizlemediğiniz zaman burada yin enerji birikir ve hayatınız durağanlaşır.

Aile fotoğraflarınızı ortaya çıkarın. Fotoğraftaki herkesin rahat, kaygısız görünenlerini tercih edin. Fotoğrafa baktığınızda size çok güzel anılar hatırlatsın. Mutlu aile fotoğrafları sizi kazalardan ve aksiliklerden koruyan bir nazarlık gibidir.