Partililerinin dediği kadar var. 'Atom Karınca' Üzerine basa basa, defaaten yazdım, yine yazıyorum.. Kızanlar olmuyor mu, oluyor elbet. Lakin görünen köy de kılavuz istemez ki...

Partililerinin dediği kadar var. 'Atom Karınca'
Üzerine basa basa, defaaten yazdım, yine yazıyorum.. Kızanlar olmuyor mu, oluyor elbet. Lakin görünen köy de kılavuz istemez ki... TURAN GELMESE, SİYASET YİNE OLACAKTI SUS-PUS...
Kimi zaman müjdeler veren isim oldu, kimi zaman Siyaset sahnesinde, sahanın tozunu atabilen tek isim..
Durmuyor ki durduğu yerde.. Nasıl bir enerjiye sahipse.. İlçelerden başlıyor, sonra ver elini köylere..
Pek nasip olmadı programlarına katılmak, katılanlardan işitiyorum, ziyaretlerde sergilediği hızına yetişmesi zor bir isimmiş vekil Turan...
Hep dedim ya, bir geliyor pir geliyor. Geldiği gibi de siyaset sahnesinin tozunu şöyle bir çırpıda atıveriyor..
Ziyaret porgramı düzenlediği adreslerin yaşayanları, oralarda siyaset yapqanlar da Turan' ın hızına yetişemiyor.. Öyle duyuyoruz, ben de bahsedeyim dedim..
90' ların siyasetinden çok sık bahsedenlerdenim bildiğiniz gibi.. Tabii o vakitler, bizde de enerji çoktu.. Şimdi yaş elli, yoruluyor  bir noktada beden..
Bu net birbane elbet. Siyasetçilerin, siyaset programlarını neden izleyemediğime  göterebileceğim. Bir diğer bahanem daha var ki, o da bende kalsın.. Bende kalsın dtiyoruml da, ondan da az bahsetmek gerek.. Siyasetin dili ile, vatandaşın dili pek benzer zaman gelir.. Vatandaş söyler önce gözlediği yanlışı, biz de işitiriz tak diye... Bir bahenem de bu anlayacağnız..
Yanlışa yanlış demek, her vakit iş açmıştır başıma.. Bu nedenledir; demiyorum gayri yanlışa yanlış..
Ne diyordum, nereye geldim yine.. Durmuyor dilim çoğu vakit, dilim sussa da, yazıya dökülüyor zihnimden geçenler.. Bu da ayrı bir sorun oluyor ya neyse...
AK Parti Grup başkanvkeili ve Çanakkale Milletvekili Av. Bülent Turan, partililerinin deyişiyle 'Atom Karınca'  yine gledi, yine attırıyor sahnenin tozunu..
'Sahada ayak basmadık yer bırakmıyor iken sayın Turan, pek hareketli siyaset yapmayı sevmeyenlere de kaşke birazcık örnek olabilse..'  tırnak içinde geçen bu ifadeyi, sokakta işitmesem yazmazdım ya, neyse..
Yine sahadaki gözlem ve işittiklerimden söz ederek, noktayı atayım iyisi mi..
Vatandaş, tabandaki isimler diyor ki; "Sayın vekilin gelmesi  beklenmese, yol arkadaşları sahada hep olabilse.."
O kadar dedim de, saylın vekil bu gün nerede onu demedim.. AK Partı kurmayı Av. Bülent Turan, en uzak ilçede, bu gün Yenice'de..
Gece saat 21. 30' da Yeinice Kalkım' da olacak. Yoğgun programında, kıymetli işlere imza atacak sayınv ekil... 112 Acil binası mı desem , Kalkım Göleti besleme kanalı mı.. Park Sosyal Tesisler mi, Kapalı Futbol sahası mı..?
Peki ya;  Basketbol sahası açılışına ne demeli..? Belediyeye araç teslimi yanında, hayatın olmazsa olmazı içme suyu.. Sayın vekil, Kalkım 'da İçme suyu isale hattı yatırımını da  müjdeleyecekmiş.. Ne diyelim, vatana, millete hayırlı olsun..