Narkotik polisi, gençliğin sağlıklı geleceği için, gece gündüz zehir ticareti yapanların ensesinde..

Narkotik polisi, gençliğin sağlıklı geleceği için, gece gündüz zehir ticareti yapanların ensesinde.. Gün geçmiyor ki, bir yeni zehir taciri yakayı ele vermesin.. Ne çoklarmış yahu bu tacirler.. yakala yakala bitmiyor…
Bağımlılık yaratsın diye, bir dönem okul önlerindeki evlatlarımıza dadandı bu tipler.. Bağımlı olsunlar ki, daha çok kazansınlar, daha da zehirlesinler diye toplumu, çocuk yaştakileri hedef ettiler kendilerine.. Emniyet güçleri, Narko polis bir odu, hakkından da şükürler olsun ki geldi bu zehir tacirlerinin..
Çanakkale Narko polis, bence son yılların en güzel etkinliğine imza atmaya başladı günlerdir.. Bu etkinliğin bir parçası da, hassas burunlu Narkotik köpeği Şila oldu.
Hedef kitle gençlerin eğitimine, çocuk yaşta başlamak elbette ki çok doğru.. Zehir sonuçta bu uyuşturucu.. Kullananı ölüme götüren bir zehir.. Müptela oldun mu bu zehre, ölüm garanti yani..
Korona’ dan da arkı yok bu zehrin.. Nereden bulaşacağı belli olmuyor çoğu kez.. Bazen bir arkadaşın ikramı sentetik hap, uzatılan uyuşturuculu bir sigara, ya da içki de alınan tür..
Her türlüsü var bu illetin.. her bir insanın başına bela kısacası bu illet.. Şekerleme şeklinde de denediler bir ara, uyuşturan hapları mesela..
Allahtan, ekiplerimiz sağlam.. Yaşasın Narko polis…!!!
Çanakkale bir kazan Narko polis kepçe olacak, adım adım bu illetin zararlarını anlatacak gençliğe.. Geleceğin güvenesi evlatlarımıza..
Etkinlikler, uyuşturucu ile mücadeleye ve önemine dair  braşürler, tanıtım standında yerini aldı..
Şila da vardı stantta.. Hafta sonu yüzlerce genç ve yüzlerce çocuk,anne babası ile buluştu bilgilendirmede.. .. Haftaya da devam edecek ve hatta Biga’da da benzeri etkinlik gerçekleşecekmiş.
Narko köpek, hassas burunlu Şila,özellikle çocukların pek ilgisini çekti.. Güzel kareler de oluştu o anlarda.. Lakin, hem Şila’ ya, hem de dünyalar tatlısı çocuklara nazar değmesin diye, paylaşmayacağım o kareleri..   
Şöyle ortaya bir kocaman fotoğraf ve verilen mesaj diyeceğim broşürler ile gelen..
 Geleceğin sağlığı son derece önemli. Uyuşturucu illetinin zararı ve ölüme götüren şekli bir yana, bir de hayli dikkat etmemiz gereken bir diğer tehlike var malum.. Kahrolası Korona…
O nedenle diyeceğim ki; Maske, Mesafe, Hijyen… Hoşça kalın, sağlık la kalın…