Vali İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı münasebetiyle Hastane Bayırı Şehitliği ile aziz şehitlerimizin ailelerini ve kahraman gazimizi ziyaret etti.Bugünümüzü borçlu olduğumuz ve vatanımız için hayatını feda eden Aziz Şehitlerimizin kabirleri başında dua okuyan Vali İlhami Aktaş, Şehitlerimizi rahmet, minnet ve şükranla yad etti.Hastane Bayırı Şehitliği ziyaretlerinin ardından Vali İlhami AKTAŞ, Kıbrıs Barış Harekatı gazisi Ahmet Çetin’i  evinde ziyaret etti.Kıbrıs Gazisi Ahmet Çetin ve ailesi ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, kahraman gazimizin Ramazan Bayramı’nı tebrik ederek sağlıklı ve mutlu hayat sürmesi temennisinde bulundu.Kıbrıs Gazisi Ahmet Çetin, Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek teşekkür etti.Kahraman Gazimizin ziyaretinin ardından Vali İlhami Aktaş, 07.09.1985 tarihinde Malatya ilinde askerlik görevini yaparken orman yangınına müdahale sırasında şehit düşen Şehit Er Zeynel Kurt’un ailesinide ziyaret edip bir süre  görüşerek  aziz şehidimizi rahmet ve minnetle yad edip şehidimizin Annesi Hatun Kurt ve Eşi Zöhre Kurt’un Ramazan Bayramı’nı tebrik etti.Ülkenin bağımsızlığı ve bölünmez bütünlüğü için vatan, millet ve bayrak uğruna canlarını seve seve feda eden şehitlerimizin hakları asla ödenmeyeceğini belirten Vali İlhami Aktaş, şehadete yürüyen aziz şehitlerimizin geride bıraktıklarına sahip çıkmanın kendileri için borç olduğunu ifade etti.
Ramazan Bayramı Nedeniyle Görev Başındaki Personelide Ziyaret Etti

  Kepez Polis Merkezi Amirliği, Tekzen Polis Uygulama Noktası, Çanakkale Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi, AFAD İl Müdürlüğü, İl Merkez Jandarma Komutanlığı, Anafartalar Polis Merkezi Amirliği, Sahil Güvenlik Çanakkale Grup Komutanlığına bağlı sahil güvenlik botu ve Çanakkale Havalimanı ile DHMİ Kurtarma ve Yangın İstasyonunu ayrı ayrı ziyaret eden Vali İlhami AKTAŞ, bayram mesaisi yapan personelleri yalnız bırakmadı.Görevli personeller ile bir süre görüşerek sohbet eden Vali İlhami Aktaş, bayram mesaisi yapan personellerin Ramazan Bayramlarını tebrik ederek çalışanlara görevlerinde kolaylıklar diledi.


Aktaş ,Hastanelerimizi de  Ziyaret Ettik

 Vali İlhami Aktaş, Ramazan Bayramı münasebetiyle Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ve ÇOMÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinide ziyaret etti.

Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi ile ÇOMÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesinin acil servislerini ziyaret ederek sağlık çalışanlarıyla bir araya gelen Vali İlhami Aktaş  tüm sağlık çalışanlarına özverili ve fedakarca çalışmalarından dolayı teşekkür ederek personellin Ramazan Bayramı’nı kutladı.

Tedavisi süren hastaları da ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, geçmiş olsun dileklerinde bulunarak, Ramazan Bayramlarını kutladı.

Huzurevi Sakinlerinide  Unutmadı

 Ramazan Bayramı dolasıyla Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek   sohbet eden ve bayramlaşan  Vali İlhami Aktaş, Ramazan Bayramlarını kutlayarak, sağlıklı ve huzur dolu bir ömür geçirmeleri temennisinde bulundu.
Vali İlhami Aktaş’ın ziyaretlerine Vali Yardımcısı Hakkı Uzun, İl Emniyet Müdürü Selim Arıcı, İl Jandarma Komutanı J. Albay Sadi Akman, Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan Oran ile Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Ali Ömüt eşlik etti.Burcu ERDAL-Şerife ERDEM