Her ramazan olduğu gibi bu yıl da İlçelerde iftarlar gerçekleştiren Milliyetçi Hareket Partisi bu sene de ilçelerde vatandaşlara iftar veriyor. Bu yıl da Ayvacık  MHP Belediye Başkan Adayı Muharrem Şahin tarafından gerçekleştirilen iftar programına partililer ve  vatandaşlar yoğun katılım gösterdi.  Programa Kaymakam Salih Sak, İftar programında rekabeti bir kenara bırakarak iftar programına Ayvacık Belediye Başkanı ve CHP Belediye Başkan Adayı  Mesut Bayram'a, AK Parti Belediye Başkan Adayı Ersan Sezer,  İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırımın yanı sıra teşkilatlar ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Ezanın okunması ve duaların edilmesinin ardından  kısa bir konuşma yapan Milliyetçi Hareket Partisi  Ayvacık Belediye Başkan Adayı Muharrem Şahin   “Bu akşam iftar yemeğimizde bizlerle birlikte olan Ayvacık Kaymakamımız Salih Sak'a, MHP İl Başkanımız Ali Tuğrul Yıldırım'a, Ayvacık Belediye Başkanımız  Mesut Bayram'a, Ak Parti Belediye Başkan Adayı Ersan Sezer'e, tüm kamu-kurum çalışan ve müdürlerimize, katılımlarını esirgemeyen tüm Ayvacıklı hemşehrilerime ve hava muhalefetinden dolayı bu akşam bizimle olamamasına rağmen desteklerini esirgemeyen tüm vatandaşlarıma teşekkür ediyorum. Tekrar ve tekrar söylüyoruz, Siyaset için değil Ayvacık için geliyoruz!” dedi.

İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım ise “Bu akşam İftarımızı MHP Ayvacık İlçe Başkanlığımız uhdesinde MHP Ayvacık Belediye Başkanımız Muharrem Sahin’ in düzenlediği, Necmettin Ötün Hoca ile Lapseki İlahi Grubunun organizasyonuna katıldıkları İftar Programında açtık. İftarımıza teşrifleri ile bizleri onurlandıran tüm Ayvacıklı Hemşerilerimize teşekkür ederiz” dedi.

 

Burcu Erdal