Yılbaşı gecesi ziyaretleri kapsamında Vali İlhami Aktaş, Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesi, ÇOMÜ Uygulama ve Araştırma Hastanesi ve Diş Hastanesinin acil servislerini ziyaret etti. Hastanelerin acil ünitesinde tedavi gören hastalarla görüşüp sohbet eden Vali İlhami Aktaş, geçmiş olsun dileklerinde bulundu, yeni yıllarını kutladı. Hastane personellerinin de yeni yılını kutlayan Vali İlhami Aktaş, personele görevlerinde başarılar diledi.

Ardından Opel Polis Uygulama Noktası ve Tekzen Polis Uygulama Noktası görev yapan polis memurlarını ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, görevli polis memurlarının yeni yıllarını kutladı. Yılbaşı nedeniyle Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezinde huzurevi sakinleriyle bir araya gelen Vali İlhami Aktaş,  huzurevi sakinleriyle hoş sohbetler gerçekleştirerek yeni yıllarını kutladı. Vali İlhami Aktaş, Çanakkale Huzurevi Yaşlı Bakım ve Rehabilitasyon Merkezi personeline görevlerinde başarılar diledi ve yeni yıllarını kutladı.

Ardından yılbaşı münasebetiyle AFAD, Çanakkale İtfaiye Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER’i ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, çalışanların yeni yılını kutladı. Yılbaşı gecesinde görevi başında bulunan itfaiye müdürlüğü personeli, AFAD, Çanakkale İtfaiye Müdürlüğü, 112 Acil Çağrı Merkezi ve GAMER personelleri ile bir süre görüşen Vali İlhami Aktaş, personellere çalışmalarında başarılar dileyerek personelin Yeni Yılını kutladı. Sonrasında Anafartalar Polis Merkezi Amirliği ve Kepez Polis Merkezi Amirliğini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, polis merkezlerinde görevli polis memurlarıyla bir araya gelerek polislerin Yeni Yılını kutladı. Görevli polis memurlarıyla bir süre sohbet eden Vali İlhami Aktaş,  çalışmalarında başarılar diledi.

 Çanakkale Jandarma Eğitim Merkez Komutanlığı, İl Merkez Jandarma Komutanlığı ile Sahil Güvenlik Botunu da ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, jandarma ve sahil güvenlik personelleri ile bir süre görüşerek yeni yıllarını kutladı, personellere görevlerinde kolaylıklar diledi. Yılbaşı ziyaretlerinde son olarak İskele Meydanının da GESTAŞ feribot iskelesinde görev yapan polis memurlarını ve GESTAŞ personelini ziyaret eden Vali İlhami Aktaş, görevli personellerin yeni yıllarını kutladı. Yılbaşının huzur ve güven içerisinde geçmesi için gerekli tüm tedbirlerin alındığını kaydeden Vali İlhami Aktaş, “2024 yılının hem Çanakkaleli hemşehrilerimiz hem de bütün milletimiz için sağlık, mutluluk ve huzur içerisinde geçmesini temenni ediyorum” diye konuştu. Vali İlhami Aktaş’ın yılbaşı ziyaretlerine; İl Emniyet Müdürü Selim ARICI, İl Jandarma Komutanı J. Kd. Albay Sadi Akman ve Sahil Güvenlik Batı Marmara Grup Komutanı SG. Yb. Ercan ORAN ve İl Sağlık Müdürü Op. Dr. Gökhan Baştürk eşlik etti.

 

Haber Merkezi