UFAK HESAP MERAKLILARINA,

CHP’ VE İYİ PARTİ’Yİ ADRES GÖSTERDİ

Milletvekili Gider isim vermeden adrese teslim sözler etti,

“Ufak Hesap Meraklıları, CHP’ ye, İYİ Parti ye Geçebilirler…” dedi.

Çanakkale’nin İktidar parti Milletvekili Ayhan Gider., Cumhur ittifakı ortağı Bozkurtlar ile Truva otel’ de bir araya geldi.

İttifak ortağı MHP teşkilatları ile Mahalli İdareler seçimi üzerine görüş alıverişinde bulunan AK vekil Gider, bir deyişle;  izlenecek seçim stratejisini masaya yatırdı.

MHP KURMAYI YILDIRIM;

“HARBİ, HASBİ, SAMİMİYİZ”

MHP İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım; “Cumhur İttifakı'nın devamlılığı yönünde büyüklerimizin duruşu bizler için esastır. Ki malum bu son dönemde de yakinen takip ediyoruz.. Bu birlikteliğin bozulması için. Zillet tarafı bir takım hamleler geliştiriyor.

Buna son noktayı kıymetli büyüğümüz genel başkanımız Devlet Bahçeli bir önceki grup toplantımızda net bir şekilde koydu.

Cumhur İttifakı adına cumhurbaşkanımızla olan ilişkinin harbi, hasbi ve samimi olduğunu, güven ilişkisine dayandığını vurguladılar.

Bu husus bizler için de, Çanakkale'mizde geçerlidir. Bunun en yakın takipçisi bizleriz. Sayın vekilim de bu hususa çok sahip çıktığını defaten bizlere hissettirmiştir.” dedi.

-------------------------------

CUMHUR BULUŞMASINDA, ‘HODRİ MEYDAN’ ÇEKTİ

AK VEKİL GİDER, UFAK HESAP MERAKLILARINA ADRES GÖSTERDİ

--------------------------------

Cumhur ittifakı ortakları, Truva otelde buluştu. Üzerine basa basa vurgulanan şu oldu; “CUMHUR ÇATISI ALTINDA, MEMLEKET SEVGİSİ VAR…”

AK Parti Milletvekili Ayhan Gider,  İttifak ortağı MHP teşkilatları ile bir araya geldi.

Milletvekili Gider, Cumhur buluşmasında isim vermeden, adrese teslim sözler etti;  “Ufak Hesap Meraklıları CHP ve İyi Partiye Geçebilirler” dedi.,

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider MHP İl Merkez İlçe ve ilçe başkanları ile bir araya geldi. Truva otelinde bir araya gelen Gider ve MHP’liler siyasi gündemi ve yaklaşan yerel seçimleri masaya yatırdı. Gerçekleştirilen toplantı sonrasında açıklama yapan MHP Çanakkale İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım;

“Cumhur İttifakı'nın devamlılığı yönünde büyüklerimizin duruşu bizler için esastır. Ki malum bu son dönemde de yakinen takip ediyoruz.. Bu birlikteliğin bozulması için. Zillet tarafı bir takım hamleler geliştiriyor.

Buna son noktayı kıymetli büyüğümüz genel başkanımız Devlet Bahçeli bir önceki grup toplantımızda net bir şekilde koydu.

Cumhur İttifakı adına cumhurbaşkanımızla olan ilişkinin harbi, hasbi ve samimi olduğunu, güven ilişkisine dayandığını vurguladılar.

Bu husus bizler için de, Çanakkale'mizde geçerlidir. Bunun en yakın takipçisi bizleriz. Sayın vekilim de bu hususa çok sahip çıktığını defaten bizlere hissettirmiştir.” dedi.

Biz Memleket Sevgimiz, Örtüştüğü İçin Cumhur İttifakı Çatısı Altındayız…

“FAZLADAN ÜÇ OY, ÜÇ BELEDİYE KAZANMAK İÇİ KURULUN BİR TİTİTFAK DEĞİLİZ”

AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan gider, İttifak ortağı ile düzenlenen buluşmaya ilişkin yaptığı açıklamasında;

“Cumhur İttifakı Üç Oy, Üç Belediye Fazla Kazanmak İçin Oluşturulmuş Bir İttifak Değil” dedi.

Milletvekili Gider, sözlerini şöyle sürdürdü;  “Milliyetçi Hareket Partisi geçtiğimiz yılki kongre sürecinden geçti.

Ancak Çanakkale yoğunluğundan dolayı birçoğunu ziyaret etme imkanı bulamadık. Ardından kış geldi, seçim sürecine girdik, yoğunluklar daha da arttı.

Meclis çalışmaları daha da arttı. Bugün Çanakkale'de, İttifak ortağımız ile bir arada olmak istedik. Sağ olsunlar onlar da davetimizi kırmadılar.  Çok mutlu ettiler bizi.

Ben her toplantıda, her yerde söylüyorum. Cumhur İttifakı üç oy üç belediye fazla kazanmak için oluşturulmuş bir ittifak değil.

Bunu hiç kimse o sözüm ona Millet İttifakı'yla kıyaslamasın diye söylüyorum. Bu bir gönül birlikteliğidir.

Bu bir amaç birlikteliğidir. Bu vatan sevgisinin vücut bulmuş halidir. Biz hayata bu mantıkla bakarsak paylaşamayacağımız hiçbir şeyin olmadığını görürüz.

Bizim amacımız, memleket sevgimiz, örtüştüğü için bir aradayız Cumhur İttifakı bileşenleri olarak. Bugün de birlikte olmaktan gayet mutluyuz.

 İnşallah her sahada, her alanda birlikte yol yürümeye devam edeceğiz. Sayın Cumhurbaşkanımızın da Milliyetçi Hareket Partisi'nin sayın genel başkanını, Devlet Bahçeli'nin tavrı da bu yöndedir.”

İSİM VERMEDEN, ADRESE TESLİM SÖZLER

“Ufak Hesap Meraklıları CHP ve İyi Partiye Geçebilirler”

Konuşmasında 31 Mart 2024’te yapılacak olan yerel seçimler için Cumhur ittifakının hiçbir zaman küçük hesaplar peşinde olmadığının belirten Gider,

 “O ilçe kimin, bu ilçe kimin bunlar çok ufak hesaplardır. Cumhur İttifakı hiç ufak hesapların yeri olmamıştır.

Ufak hesap meraklıları, Cumhuriyet Halk Partisi'ne geçebilirler. İyi Parti'ye de gidebilirler.  Oralarda çok güzel.  Bunun karşılığını bulurlar.

Barışı savaşırlar, dövüşürler, kavga ederler, birbirine çamur atarlar. Bunun yeri ,ne AK Parti, ne Milliyetçi Hareket Partisi. Yani Cumhur İttifakı değildir.

Bu anlamda ben arkadaşlarımıza icabetleri için tekrar teşekkür ediyorum. İnşallah güzel çalışmaları birlikte yürüteceğiz.“ dedi

Cuma Deren