Küskünler ve Genç Ülkücüler İçin tören
 Mahalli İdareler Seçim takvimi hızla işliyor, siyasi partilerde Aday Adaylığı yarışına bağlı  yoğun stres  yaşanıyor.
Siyaset kamuoyu seçim telaşını meraklı gözler ile izler iken, MHP' de  yüzlerin bir başka güldüğü gözleniyor.
Hafta sonunda, 285 Ülkücünün kalımıyla düzenlenen Üye kayıt programında, 55 Lapsekili için Üye kayıt ve Üç Hilalli Rozet takım töreni düzenlendi.   
"Lapseki’de İttifakla Yol Yürümeye Hazırız"
Lapseki’de, Yerel seçimlerdeki ittifaka değinen İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım; “ İlerleyen süreçte Cumhur İttifakı adına yol yürümeye biz hazırız."dedi.
Teşkilata Taze Kan...
Cumhur ittufakı ortağı Miliyetçi Hareket Partililer, 'teşkilata taze kan' diyerek değerlendirdiği katılımların, Yerel Seçim öncesi Ülkücü camiada  moralleri yükselttiğini savundu.
MHP' ye yeni üye olan isimler içinde; bir dönem Yönetim kadrolarına küskünlük duyup, Partiden uzaklaşanların bulunduğu edinilen bilglerden
"Her An Devletimizin Yanındayız"
Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım, Partisine katılımlar için düzenlenen törende; “Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle, dualarla yad ediyorum.  Allah onlardan razı olsun. Onlar sayesinde böyle güzel bir vatana ve böyle güzel bir yönetim şekline sahip olduk. Sahip çıktık ve sahip çıkacağız. 
Özellikle Çanakkale'de, Çanakkale teşkilatları için ayrıcalık bir durum var. Neden?  Çanakkale Cumhuriyetin önsözünün yazıldığı yer. Biz Ülkücüler; Her An Devletimizin Yanındayız " ifadelerini kullandı.
 

Ali Tuğrul Yıldırım "Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını rahmetle, minnetle, dualarla yad ediyorum.  Allah onlardan razı olsun. Onlar sayesinde böyle güzel bir vatana ve böyle güzel bir yönetim şekline sahip olduk. Sahip çıktık ve sahip çıkacağız. Bu bizler için, özellikle Çanakkale'de Çanakkale teşkilatları için ayrıca arz ediyor. Neden?  Çanakkale Cumhuriyetin önsözünün yazıldığı yer.   Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına girdiğimiz bu müstesna günlerde devletimiz ve milletimiz özelinde hassasiyetle yapılan saldırıları ülkemize hem fiili hem ekonomik olarak yapılan hususları hepimiz yakinen izliyoruz. Ama bu yaşananların Hiçbir önem kayıtsız kalmayacağımız, bu saldırıları da bertaraf etmek için de elimizden gelenin en iyisini yapacağımız açık ve aşikar. Milliyetçi Hareket Partisi olarak 50 küsur  yılını aşmış ki daha öncesi var. 65  yılından daha önceki süreci de kapsayan bir partili mensupları var. Türkiye Cumhuriyeti Devleti'mizin her anında, özellikle de Genel Başkanımızın vurgusuyla bu ülkenin sıkıntı yaşadığı, zora düştüğünü anda  tek saniye bile düşünmeden yola revan olan Genel Başkanımızın yanında olmak bizim görevimiz. Genel başkanımızı yalnız bırakmayacağımız açıktır” dedi.

 Cumhur İttifakı Dim Dik Ayakta

Ali Tuğrul Yıldırım Konuşmasının devamında “Bir büyük birliktelik gerçekleştirdik.  . Cumhur İttifakı tesisleriyle ki bugünlerde bu hususla ilgili de birtakım mecralarda bozgunculuk yürümüş durumda. Biz yol kat ettikçe, biz birtakım kazanımlar yaptıkça, biz bu ülkeye net şekilde, sağlam şekilde, sahip çıkacağız dedikçe birileri rahatsız oluyor. Ve bu hususları taşımaya, bizleri huzursuz etmeye uğraşıyor. Bakıyoruz biz ne zaman Cumhur İttifakı'nı tesis etmişiz? Ne zaman tesis etmişiz? Ne zaman ki köprülerimizi bombalamaya kalkmışlar? Ne zaman ki yollarımızı kesip ülkemiz üzerinde bir takım olumsuz faaliyetlere girişmişler. Biz buna geçit vermeyeceğiz demiştik.  Biz köprümüzü yıkacak olanlarla, biz askerimize, polisimize, vatandaşımıza kurşun sıkanlarla, birliktelik yapanlarla, bunlarla yan yana yol yürüyebilir miyiz? Böyle bir şey mümkün mü?  Bu ülkeye, bu devlete, hizmet edenlerle birlikte olacağız. Darbe ve benzeri hususlardan dolayı Milliyetçi Hareket Partisi teşkilatlarımızdaki bizim de eminim burada bugün aramızda bulunan Arkadaşlarımızdan bizzat kendileri veya ailesinden büyüklerinin seksen darbesinde, muhtıralarda nasıl zorluklar çektiğini yakından biliyoruz. Ki bizler siyasiler olarak, darbeyle, özellikle vatandaşın oyu ile, vatandaşın teveccühüyle, vatandaşın tercihi ile seçimi kursunlar. Nasıl karşı çıkabiliriz ya? Böyle bir aymazlık, böyle bir saçmalık olabilir mi? Elbette ki o Ha bunu yapanlar, başarılı olabilirler mi? Olamazlar. Milliyetçi Hareket Partisi ve Cumhur İttifakı dimdik ayakta” dedi.

Lapseki’de İttifakla Yol Yürümeye Hazırız

Lapseki’de yapılacak yerel seçimlerdeki ittifaka da değinen İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım “Kendisine hizmetlerinden dolayı hepinizin huzurunda Belediye Başkanımıza  teşekkür ediyorum. Sağ olsun, var olsun. Bu hususta birlikte hepiniz yakinen merak ediyorsunuz.  Sayın başkanım bu konuyu açtı diye. Birliktelik hususunda ilerleyen süreçte Cumhur İttifakı adına yol yürümeye biz hazırız. Tabii bu hususta öncelik biliyorsunuz. Başta Cumhurbaşkanımız ile genel başkanımız, sayın büyüğümüz, sayın Devlet Bahçeli Beyefendi'nin istişareleriyle gerçekleşiyor. Bizler bu hususun neticelenmesini bekliyoruz. Bu husus neticelendikten sonra yol haritasıyla birlikte tekraren sizlerle buluşacağız. Bir yol kat edeceğiz ve buna her daim bir önceki dönemde olduğu gibi açık olduğumuzu bütün istişarelerde, birlikte yol katetmek adına hazır olduğumuzu tekrardan belirtiyorum” dedi.

Yeni Üyelere  Rozetleri Verildi

 

‘Güçlü MHP Güçlü Türkiye’ mottosu ile yola çıkan Milliyetçi Hareket Partisine Lapseki İlçe  Başkanlığı ve Kadın Kolları Başkanlığı organizasyonu ile üyelerin katıldığı programda  55 yeni üyeye  rozetleri İl Başkanı Ali Tuğrul Yıldırım tarafından verildi.

Cuma Deren