Gazeteniz VİTAMİN’ e özel konuşan Gökhan, bu konudaki düşüncesini tabiri yerinhde ise iki kelimede özetledi.
Hayli minadar bir ifade kullandı; “Aday olmayı düşünmüyorm. Iyici kirlendi iş.. Koktu…” dedi.
Beled iye Başkanı Gökhan’ ın, bu gün; (24 Kasım Cuma) saat 11:30’ da partisinin Merkez ilçe Başkanlığında basın mensuplarıyla bir araya geleceği yapılan kası bir basın açıklaması ile duyuruldu.
 
DÜŞÜNDÜREN İFADE İLE 
GÖKHAN’DAN DURUM ÖZETİ!?!…
 
CHP’ li Çanakkale Belediye başkanı Ügür Gökhan; siyaset kamuoyunun yanıtını merak ettiği ‘Yeniden Adaylığı’ konusu için manidar bir ifade kullandı. Gazetehiz VİTAMİN7e özel konuşan Gökhaın, “İyi ce kirlendi iş.. Koktu..” dedi.
“ADAY OLMAYI DÜŞÜNMÜYORUM…”
Çaünkkale’ yi CHP’ nen kalesine çeviren isimlerden biri haline gelen, dönemin CHP’ li Belediye Başaknı İsmail Özay’ ın, Milletvekilliği adaylığı için görevden istifası ile boşalan Başkanlık koltuğuna, Meclis üyelerinin seçimi ile oturan, süreç içinde Başkan adayı olarak çıktığı Yerel Seçimleri ardı ardına kazanan Gökhan,2024 Mart ayında gerçekleşecek Mahalli İdareler seçiminde, Partisinden aday olmayacağı sinyalini verdi.
Siyasetteki gelişmeler ve son durum değerlendirmesi üzerine, hayli düşündürecek türden sözler eden ve tabiri yerinde ise iki kelimede yaşanılanı özetleyen Gökhan; ”İyi ce kirlendi iş.. Koktu..” ifadesini kullandı.
ADAYLYIK DÜŞÜNMÜYOR…
CHP’ li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, hem parti örgütünde, hem de tümüyle siyaset kamuoyunda merak konusuna dönüşen; “Yeniden Aday olacak mı?” sorusuna yanıt olacak ifadelerİ Gazeteniz VİTAMİN’ in sorusu üzerine kulandı.
CHP’ li Gökhan, bu konudaki düşüncesini dile getirir iken; “Aday olmayı düyünmüyorm. Iyici kirlendi iş.. Koktu…” dedi.
Beled iye Başkanı Gökhan’ ın, bu gün; (24 Kasım Cuma) saat 11:30’ da partisinin Merkez ilçe Başkanlığında basın mensuplarıyla bir araya geleceği yapılan kısa bir basın açıklaması ile duyuruldu.  
Gazetecilere hitaben kaleme alınan duyuruda; “Değerli Basın Mensupları, Çanakkale Belediye Başkanı Sayın Ülgür GÖKHAN, 24 Kasım 2023 Cuma günü saat 11.30'da Cumhuriyet Halk Partisi Merkez İlçe Başkanlığında basın mensuplarıyla bir araya gelecektir.” denildi.
Erdem Sürek