Çanakkale’nin sanayi devi Kale Grubu tarafından gerçekleştirilen Seramik Bayramı Programına katılmak üzere Çanakkale’ye gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet  Fatih Kacır ve AK Parti Çanakkale Milletvekili Ayhan Gider’i AK Parti teşkilatı tam kadro karşıladı.
14 Mayıs’ta yapılan genel seçimlerde AK Parti  Çanakkale’den sadece Ayhan Gider’i Meclise gidebilmişti. Geçen süreçte Ankara’da önemli projelerin takipçisi olan Gider’in eli de güçlendi. Çanakkale’ye yapılan yatırımların hız kazanacağının sinyallerini veren ve kısa sürede  önemli işler gerçekleştiren Ayhan Gider, Bakanları da Çanakkale’ye getiriyor.  Seçimlerden sonra çalışmalara start veren Gider, Çanakkale’ye iki önemli isimle iniş yaptı.   Bakanlar ile birlikte Çanakkale’nin yatırımlarına hız verecek olan Ayhan Gider, seçimden sonra iki bakanla Çanakkale çalışmalarına  start verdi.  Gider,  Ankara’daki mesaisinin ardından Kale Grubu tarafından gerçekleştirilen Seramik Bayramı Programına katılmak üzere Çanakkale’ye gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet  Fatih Kacır ile birlikte  döndü.
Hava Alanında Tam Kadro Karşılama
 Milletvekili Ayhan Gider ile  birlikte Çanakkale’ye gelen Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş ile  Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet  Fatih Kacır’ı AK Parti Çanakkale İl Teşkilatı tam kadro karşıladı. Protokolde Vali İlhami Aktaş, İl Emniyet Müdürü Celal Taşci, Rektör Cüneyt Erenoğlu ve diğer protokol üyelerinin yanı sıra AK Parti  Teşkilatından İl Başkanı Naim Makas, Merkez İlçe Başkanı Aynur Tuna Yavaş,  İl Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, İl Genel Meclisi Başkanı  Nejat Önder, Lapseki Belediye Başkanı Eyüp Yılmaz, Ezine Belediye Başkanı Güray Yüksel,  Geyikli Belediye Başkanı Mevlüt Oruçoğlu,  Evreşe Belediye Başkanı Kamil Soyuak, İlçe Başkanları ve parti teşkilatı yönetiminde yer alan partililer karşıladı.
Hava alanında gerçekleştirilen tam kadro gerçekleştirilen karşılamanın ardından Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkanı Numan Kurtulmuş, Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mehmet  Fatih Kacır ve beraberindekiler Çan’da programa katılmak üzere yola çıktılar.
 
Cuma Deren