Depremin yaşandığı ilk günden bu yana ihtiyaç listesine göre bağışları toplamaya devam eden Lapseki Belediyesi 13. Yardım aracını da deprem bölgesine gönderdi.

6 Şubat’ta Kahramanmaraş’ta meydana gelen iki büyük depremde yıkımın yaşandığı 10 ilde yaralar  sarılmaya devam ediyor. Çanakkale Valiliği, İlçe Kaymakamlıkları, kamu kurumları, STK’lar  ve vatandaşların yoğun destekleri devam ediyor. İhtiyaç listesi bölgedeki duruma göre güncellenirken  vatandaşlar durmadan bağışlarını sürdürüyor.  Depremin yaşandığı ilk günden beri bölgeye desteklerini sürdüren Lapseki Belediyesi 13. Yardım aracını da bölgeye gönderdi.
Mobil Tuvalet, Su Tankı, Soba
Lapseki Belediyesi  tarafından depremzedeler için başlatılan yardım kampanyasında vatandaşların  desteği ile temeli ihtiyaçlar ve gıda malzemelerinin yanında deprem çadırı, mobil tuvalet-banyo, su tankı, soba yüklü 13. araç, Kahramanmaraş Dulkadiroğlu ilçesinde ihtiyaç sahiplerine teslim edilmek üzere yola çıktı. Yardım kampanyası nın devam ettiği İlçede Erzak, Çadır, El Feneri, Jeneratör, Tüp, Elektrikli Isıtıcı, Katalitik Soba,  Powerbank, Bay - Bayan Kişisel Hijyen malzemeleri ihtiyacı olurken bu doğrultuda yardımlar toplanacak. 
 Haber Merkezi