Aynı zamanda  Demokrat Parti, İstanbul İl yönetiminin kurmaylarından olan Aydınlar Ocağı yönetim kurulu üyesi Süleyman Uluocak, ‘Köylülerimizin acısına ortak olup, bir nebzede olsa ihtiyaçlarını giderme noktasında sessiz kalamamış olmanın mutluluğunu yaşadık” diyerek,  İstanbul’ dan uzanan yardım elinin amacını özetledi.

Aydınlar Ocağı,
Ocağı Sönenlerle…

İstanbul’ dan bir STK, Ocağı sönenlerin İmdadına yetişmesini bildi. Aynı zamanda Demokrat Parti’ nin İstanbul il yönetim kurulunda görevli, Aydınlar Ocağı İstanbul şubesi yöneticilerinden Süleyman Uluocak;

“İstanbul DP il başkanlığı ve İstanbul Aydınlar Ocağı Birlikteliğinde oluşturulan yardım malzemelerini, Ayvacık ilçesinde onlarca gündür süren deprem fırtınasının mağdurlarına ulaştırmayı başardık.

 Yukarıköy, Çamköy, Tuzla, Taşağıl ve  Kızılkeçili köylerindeki atandaşlarımızla kucaklaştık” diye konuştu.
 Yardım malzemelerinin içeriğini oluşturan bazı kalemler arasında, ısınma gereçleri, battaniye, gıda maddesi ve özellikle minik depremzedeler için mama ve çocuk bezi yer aldığı öğrenildi.

Dağıtım programında, Süleyman Uluocak ve bereberindeki arkadaşlarına,  Çanakkale Aydınlar ocağı başkanı Hasan Özdemir, eski başkanlar Abdullah Sarıca ve Faik Şen  ile  Aydınlar ocağı Çanakkale yöneticilerinin de yer aldığı bildirildi.

Duygu Doğan
 
 


Kaynak: Haber Merkezi