Günlük hayatta yaşadığımız olaylar, baskılar ve fiziki şartlar psikolojimizi önemli ölçüde etkiliyor. Yaşadıkları psikolojik sorunları bir profesyonel ile atlatmak isteyen vatandaşlara hizmet etmek ve destek olmak amacı ile Psk. Elif Hazal Boz  muayenesini açarak vatandaşlara hizmet için hazır.

Günlük hayatta ve geçmişte yaşadığımız bir çok sorun hayatımızın üzerinde önemli ölçüde etkiliyor. Çoğu zaman sorunlarla başa çıksak da  çoğu zaman sorunları tek başımıza kaldıramıyoruz ve  profesyonel bir danışmana ihtiyacımız oluyor. Tam da bu ihtiyacı karşılayacak ve  vatandaşlara psikolojik destek verecek  Psk. Elif Hazal Boz, iş yerini açtı.   Stoi Psikoloji ismini verdiği muayenehanesinde danışanlarını ağırlayacak Boz,  muayenehanesinin açılışını gerçekleştirdi. Hacığlu sokak Arıkan apartmanında  gerçekleştirilen açılışa   Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay  Boz’un ailesi, arkadaşları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılışta bir konuşma yapan Psk. Elif Hazal Boz  ‘’Meslek hayatıma adım attığım bugünde bütün dostlarımla arkadaşlarımla bu açılışı gerçekleştirmiş olmaktan büyük mutluluk duyuyorum. Mutluluğu paylaşan herkese teşekkürlerimi sunuyorum. Başta Belediye Başkan yardımcısı İrfan Mutluay olmak üzere bugünde beni yalnız bırakmadığı için çok teşekkür ediyorum. Haftanın 6 günü sabah 9-18;00 arası danışmanlık hizmeti vermeye başlayacağım’’ dedi.
Yapılan konuşmanın ardından muayenenin açılışı için kurdele kesim törenine geçildi. Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Mutluay’ın kurdelesini kesmesinin ardından Muayene hizmete açıldı.  
Burcu Erdal