Bayramiç Kaymakamı Alper Taş başkanlığında gerçekleştirilen  Hayat Boyu Öğrenme Toplantısında kurumlar istişarelerde bulundu.
 Özellikle kadınlara yönelik el emekleri başta olmak üzere geçtiğimi yıl da pek çık kurs hayata geçiren ve başarılı kursiyerler yetiştiren Bayramiç Halk Merkezinde bu yıl da Hayat Boyu Öğrenme programı kapsamında çeşitli kursların açılması bekleniyor.  Yapılacak kurs çalışmaları başta olmak üzere program kapsamında yapılacak çalışmaların değerlendirildiği Hayat Boyu Öğrenme Toplantısı Kaymakam Alper Taş Başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının başında bir açıklama yapan Kaymakam Alper Taş  "Eğitim Hayat Boyu devam eden bir süreç. Bu anlamda Halk Eğitim Müdürlüğü kapsamında yürütülen faaliyetler önemli. Vatandaşlarımızın talepleri doğrultusunda, çocuklarımıza, gençlerimize ve tüm vatandaşlarımıza Halk Eğitim Müdürlüğü kapsamında istedikleri alanlarda kursların açılması ve gerekli eğitimleri sağlanması için gerekli planlamaları yapıyoruz. Bu süreçte öğretmen ve kursiyerlerimizin yanında olacağız. Gerçekleştirecek çalışmalarda kendilerine başarılar diliyorum" dedi.
Konuşmaların ardından ilgili kurumların da katıldığı Hayat Boyu Öğrenme programı kapsamında bu yıl açılacak kurslar başta olmak üzere diğer alanlarda yapılan çalışmalar değerlendirildi.
 
Burcu Erdal