Bu kapsamda  Sanko Enerji Bayramiç İşletme Müdürlüğü ilimiz merkezindeki ilköğretim okullarında ihtiyaç sahibi 150 öğrenciye giyim yardımında bulundu.
Pazartesi günü çalınan ilk ders zili ile  milyonlarca  öğrenci okul sıralarına geri döndü. Ancak yaşanan ekonomik kriz ve darlık nedeni ile bazı öğrenciler kıyafet ve kırtasiye malzemesi almakta zorlanıyor. Okullardaki bu ihtiyaç sahibi öğrencilerin imdadına ise iş dünyası ve kurumlar  yaptıkları yardımlarla destek oluyor. Öğrencilere yönelik yapılan bu desteklerden bir tanesini de Sanko Enerji Bayramiç İşletme Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi. Sanko Enerji Bayramiç İşletme Müdürlüğü ilimiz merkezindeki ilköğretim okullarında ihtiyaç sahibi 150 öğrenciye giyim yardımında bulundu.
İl Millî Eğitim Müdürlüğü  tarafından Çanakkale merkezindeki ilköğretim okullarında belirlenen ihtiyaç sahibi 150 öğrenciye giyim yardımı yapılmasında emeği geçen İşletme Müdürü Fatih Karaağaç, ihtiyaç sahibi 150 öğrenciye ulaşacak olmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.   Sanko Enerji Bayramiç İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan giyim yardım paketleri, İl Millî Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, İl Millî Eğitim Şube Müdürü Hasan Ergüven ve beraberindeki ekip tarafından öğrencilere ulaştırılmak üzere teslim alındı.
Cuma Deren