AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, Biga Devlet Hastanesinde hastaları ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerini iletti.
 
AK Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Başkanı Nihat Borazan, Biga Devlet Hastanesi Dahiliye servisinde tedavi gören hastaları ziyaret etti. Sohbet ederek geçmiş olsun dileklerini iletti. Vatandaşlardan gelen talep ve önerileri not aldı.
 
Ak Parti Biga İlçe Başkanı Nihat Borazan, Tevazu, samimiyet ve gayret ile gönülden gönüle ziyaretlerimizi hız kesmeden devam ettiriyoruz. Bu sefer de Biga Devlet Hastanemizi ziyaret ettik. Tedavisine devam edilen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimizi ilettik. Onların ilgisi ve memnuniyeti bizleri de sevindirdi. Tedavi süreçlerinde bir nebze moral olabilmek istek ve önerilerini dinlemek adına sohbet ettik, notlarımızı aldık. Her bir hemşehrime acil şifalar diliyorum”
 
Başkan Borazan, Dahiliye servisindeki ziyaretinin ardından Başhekim Emrah Demirci'yi ziyaret etti. AK Parti Biga ilçe Başkanı Nihat Borazan'a, ilçe Yönetim Kurulu Üyesi Erkan Yaşar ve Kadın Kolları Başkanı Nesrin Sirkeci eşlik etti.
 
Haber Merkezi