Hayallerini kitaba dönüştüren öğrenciler  düzenledikleri tanıtım programı ile hayallerinin yer aldığı kitabın tanıtımını gerçekleştirdiler.

Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler doğrultusunda atasının izinden giden öğrenciler ülkenin geleceği için hayal ettiklerini kaleme aldılar.  Geleceğimizi emanet ettiğimiz öğrenciler, gelecekte güzel bir ülke inşa etmek için hayallerini yazdıkları ‘Hayallerim Var Benim ‘ kitabının tanıtımını gerçekleştirdiler. Mustafa Kemal İlkokulu 3-B sınıfı öğrencilerinin 25 yıl sonra için  hayallerini dile getirdiği kitap tanıtımı Kültür ve Turizm İl Müdürlüğünün bahçesinde gerçekleştirildi.  Kitabın tanıtım programına Vali İlhami Aktaş, İl Milli Eğitim Müdürü Ferhat Yılmaz, Kültür ve Turizm İl Müdürü Murat Yılmaz, Okul Müdürü  Mutlu Önder, 3-B Sınıfı Öğretmeni Yasemin Öktem, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı. Tanıtım toplantısının açılış konuşmasını gerçekleştiren ve kitap hakkında bilgiler veren 3-B Sınıfı Öğretmeni Yasemin Öktem, ‘Hayallerim Var Benim’ kitabının 3/B Sınıfı öğrencileri tarafından 5 ay sürede, Çanakkale Eğitim Vizyonu 2023 projesi kapsamında, 25 yıl sonra kendilerini görmek istedikleri yer ve ülkesi için yapmak istediklerini yazdıkları yazılardan oluştuğu,  velilerin ve MÜSİAD Çanakkale Şubesi’nin katkıları ile kitap haline getirildiği bilgisi verildi.

Sınıf Öğretmeni  Yasemin Öktem’in konuşmasının ardından 3-B sınıfını temsilen öğrenciler Asel Nihan Şaşmaz ve Aykut Ertürk Erdem de   kitap için yazdıkları  hayallerini dile getirdiler.   Tanıtımda Öğrencilerle yakından ilgilenen ve bir konuşma yapan  Vali İlhami Aktaş, kitabın hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlere, öğrencilere ve velilere teşekkür etti.  Öğrencilerin ülke için hayal ettikleri projeler ve düşüncelerin yer aldığı kitabın imzalanmasının ardından sona erdi.

Burcu Erdal