Geçtiğimiz günlerde rüşvet ve irtikap iddiasıyla göz altına alındıktan sonra, savcılık tarafından sevk edildiği mahkemece adli kontrol şartıyla serbest bırakılan Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, sabah işe gitmek için evinden çıktığı sırada bir sürprizle karşılaştı.

Çan belediyesi çalışanları Başka Öz’ü alkışlarla evinin önünde karşılayarak, yanında olduklarını gözler önüne serdi. Bu durum karşısında oldukça duygulanan Başkan Öz, evinin önündeki kalabalığa teşekkür ederken mesai arkadaşlarına tek tek sarıldı.

“YALNIZ OLMADIĞIMI BİR KEZ DAHA HİSSETTİM”

Başkan Öz duygularını, “Bir aile olmanın sağladığı gücü ve desteği, ekip ruhunu yansıtan birlikteliği ile her zaman yan yana olduğumuz ailem dediğim çalışma arkadaşlarımın bu sabah anlamlı ve duygulandıran sürprizi ile çok mutlu oldum. Mesnetsiz bir iftara süreci ile yaşadığımız zor saatlerin ardından bu sabah evimin önünde bekleyen kıymetli çalışma arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum. Tek tek kucaklaştığım arkadaşlarımın yaklaşımı ile yalnız olmadığımı bir kez daha hissettim. Bu süreçte destekleri ile yanımda olan, bedenen ve ruhen yanımda duran, duaları ile kalbi benimle atan vatandaşlarıma şükranlarımı sunuyorum” cümleleriyle ifade etti.


Kaynak: Haber Merkezi