TÜRK SAĞLIK-SEN ÇANAKKALE ŞUBESİ BAŞKANI TURAN ÇAVDAR, MAE DEVLET HASTANESİ'NDE, 4 YILDIR SÜREN, 'YETKİLİ SENDİKA' HAKKINI   YENİDEN ALKMALARINDAN ÖVGÜYLE SÖZ EDER İKEN, SİYASET GÜNDEMİNDE OLASI TARTIŞMA ÇIKARACAK BİR ÇIKIŞA İMZA ATTI.
Çavdar, Yunus Emre'nin anlam yüklü sözünü tekrarladı;
"Unutulmasın ! Üzenlerin üzüldüğü vakit de gelir."
Mehmet Akif Esoy (MAE) Devlet Hastanesi'nin, 5'nci kez 'İşyeri Yetkili Sendika'sı olarak tescillenenn Türk Sağlık-Sen' in; 4 yıldır olduğu gibi, yeni dönemde de hakkaniyetin yanında olacağını vurgulayan  Başkan Çavdar;
  "Türk Sağlık Sen' i yetkili kılan cesur ,hakkaniyeti kendisine  ilke edinmiş  477 üyemize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız ve sizlerle yol yürümek bizim için onurdur." dedi.
“SARI SENDİKACILIK BİZDE YOK,
OLMADI OLMAYACAK..”
Türk Sağlık Sen’in dünün de ve bu günün de Sarı sendikacılığın olmadığını vurgulayan Çavdar:
 “Sarı sendikacalık bizde yoktur ve yarınında da asla olmayacaktır.
Sağlık çalışanlarının tüm özlük haklarını kişisel çıkar ve menfaatleri  uğruna satan SARI sendikaya göre maalesef; İsim isim atanmalarını sağladıkları liyakat sız yöneticiler ( İşini adaletle yapan yöneticileri tenzih ederiz)
Sağlık çalışanı; mobinge uğrayan tehdit edilen hemşireler kendini bilmez ve gazcı dır.”
---------------------------------
ÇAVDAR'DAN, MANİDAR VURGU;
"SARI SENDİKACILIK BİZDE YOK,
OLMADI OLMAYACAK..!"
-----------------------------------
Türk Sağlık-Sen Şube Başkanı Turan Çavdar; "GÜCÜMÜZ, ÜYELERİMİZ..." dedi, kendilerinde asla olmayacağın, Sarı sendikacılık olacağını söyledi.
Mehmet Akif Ersoy (MAE) Devlet Hastanesi'nin, 5’nci kez ‘işyeri Yetkili Sendikası’ olan Türk Sağlık-Sen’ in Şube başkanı, güçlerini üyelerinden aldıklarının altını çizdi, çok çarpıcı bir çıkışa imza attı.  
Turan Çavdar;  “Bundan önceki 4 yılda olduğu gibi bu yıl da yeniden  Mehmet Akif Ersoy Devlet Hastanesinde İşyeri Yetkili Sendika Türk Sağlık Sen olmuş ve 5 . yılını tescillemiştir.
Türk Sağlık Sen i yetkili kılan cesur ,hakkaniyeti kendisine  ilke edinmiş  477 üyemize teşekkür ederiz. İyi ki varsınız ve sizlerle yol yürümek bizim için onurdur.
Türk Sağlık Sen olarak bizim gücümüzün kaynağı bizatihi üyelerimiz dir.” dedi ardından da  manidar bir çıkışa imza attı.
SARI SENDİKACILIK…
Türk Sağlık Sen’in dünün de ve bu günün de SARI sendikacılığın olmadığını vurgulayan Çavdar:
 “Sarı sendikacalık bizde yoktur ve yarınında da asla olmayacaktır.
Sağlık çalışanlarının tüm özlük haklarını kişisel çıkar ve menfaatleri  uğruna satan SARI sendikaya göre maalesef; İsim isim atanmalarını sağladıkları liyakat sız yöneticiler ( İşini adaletle yapan yöneticileri tenzih ederiz)
MAFYA VARİLİK
Sağlık çalışanı; mobinge uğrayan tehdit edilen hemşireler kendini bilmez ve gazcı dır.
Sarı rengi içselleştirerek yönetici atamasını sağlamak basari; is yükü altında ezilen mobinge uğrayan tehdit edilen Sağlık çalışanlarının haklarını savunmak mafya varilik tir.
Çalışanları ikna odalarında tehdit ederek üye formu imzalatmak sendikacılık; gönülleri fethederek yetki kazanmak yönetme sevdasıdır.
Hayat pahalılığını , ekonomik zorlukları dile getirmek ihanet; geçmişte maklube sofralarında katığı ihanet olan yemeğe kaşık sallamak kahramanlık tır.
ŞİRAZESİNDEN ÇIKMIŞ…
Kendini bu kadar kaybetmiş şirazesinden kaymış yaptığı işin ne olduğunun farkına dahi varamayan zavallı sarı sendika şunu asla unutmasın! Türk Sağlık Sen in kuruluş düsturu "Türkiye sevdamız ekmek için kavgamızdır" bizler bu düsturdan bir adım olsun ayrılmış değiliz. Bizim hedefimiz " Mutlu çalışan mutlu Türkiye dır. " Boşuna korkmanıza da gerek yoktur , biz asla sizin gibi olmadık olmayacağız . Türk Sağlık Sen çalışan arkadaşlarımızla omuz omuza ülke ve millet sevdamız ile hak aramaya devam edecektir. Yüzsüzce , kişisel menfaat için durduğunuz o liyakatsiz yönetici kapılarında bizi görmediniz bundan sonrada asla  göremeyeceksiniz.” dedi.
ÜZENLERİN, ÜZÜLDÜĞÜ VAKİT DE GELİR…
Çavdar, sözlerini, Yunus Emre’nin bir sözü ile noktaladı. “Unutulmasın !Üzenlerin üzüldüğü vakit de gelir.”
Burcu Erdal