Ramazan ayı dolayısı ile Gelecek Partisi İl Başkanlığı tarafından Parti üyelerine iftar verildi. Gelecek Ailesinin buluştuğu İftar Programının ardından  partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.

Mübarek Ramazan ayı dolayısı ile Gelecek Partisi İl Başkanlığı tarafından iftar programı düzenlendi.  İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İftar programına  Kurucular Kurulu Üyesi ve Kültür Turizm Politikaları İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ, İl Başkanı Vahap Özsüer,  Merkez İlçe Başkanı Hüseyin Özer, Kadın ve Gençlik Kolları Başkanları, İlçe Başkanları ve Parti üyeleri katıldı. İftar Programında bir konuşma yaparak Gelecek Partisi İl Başkanlığı tarafından yapılan çalışmalara değinen İl Başkanı   Vahap Özsüer "Bu sofraları çok özlemiştik, burada genel siyasetten bahsetmek istemiyorum, ancak göreve geleli kısa bir süre olmasına rağmen her gün sahadayız, her gün vatandaşımıza, esnafımıza dokunuyoruz. Onların çığlıklarını bu kötü gidişin arasında sıkışmış olmasını görüyor ve tek çözümün Gelecek olduğunu tekrar dile getiriyoruz. Göreve geldiğim ilk gün şunu söylemiştim, 'Sizler varsanız bende varım' sizlerde her daim benim yanımda olmaya devam ettiniz. Allah hepinizden razı olsun. Gelecek ailesi olarak iftarımıza icabet ettiğiniz için teşekkür ederim" dedi.   
Davutoğlu Canlı Olarak Partililerle Buluştu
Yapılan konuşmaların ardından Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu’nu görüntülü arayan Kurucular Kurulu Üyesi ve Kültür Turizm Politikaları İzleme Kurulu Başkanı Yeşim Karadağ, Davutoğlu’nu partililerle buluştu. Canlı olarak  İftar programına bağlanan Davutoğlu Partililerin Ramazan ayını kutlayarak Yapılacak çalışmalarda partililere ve il yönetimine başarılar diledi.
Yeni Üyelere Rozetler Takıldı
Konuşmaların ardından partiye yeni katılan üyelere rozetleri takıldı.  Rozet takma töreni ile Gelibolu Kadın Kolları Başkanlığına atanan Sevcan Küçüker'e yetki belgesi verildi.   İl Kadın Kolları Başkanı Ebru Ertekin tarafından Yetki Belgesinin takdim edilmesinin ardından, kadın Kolları yönetimini katılan üyelerin rozet takma töreni gerçekleştirildi.  İl Başkanlığı tarafından düzenlenen İftar Programı  Aile Fotoğrafının çekilmesinin ardından sona erdi.
Cuma Deren