Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Gelibolu İlçe Emniyet Müdürü Fadıl Güçlü, gerçekleştirdiği kurum ziyaretleri kapsamında  Kaymakam Bekir Abacı’yı ziyaret etti.   

ziyarette bir açıklama yapan ve Gelibolu ilçesindeki huzur ve güvenliği polis teşkilatına borçlu olduklarını belirten Kaymakam Abacı “suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması gibi görevlerini layıkıyla yerine getirerek İlçemizin huzurlu ve güvenli bir yer olmasına en büyük katkıyı sağlamaktadır” dedi.
Gelibolu İlçe Emniyet Müdürü Fadıl Güçlü, Komiser Yrd. Kamil Kaan Sivilizan ve beraberindeki polis memurları, Türk Polis Teşkilatının 177. kuruluş yıl dönümü dolayısıyla Kaymakam Bekir Abacı’yı ziyaret etti. Ziyarette Gelibolu’daki Polis ekiplerinin yürütüldüğü faaliyetlerin konuşulması ve çalışmaların ele alındığı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kaymakam Bekir Abacı “Geliboluların güven ve desteğini her zaman yanında hisseden Emniyet Müdürlüğü personelimiz, yasalar çerçevesinde kamu düzeninin korunması, suçların önlenmesi, aydınlatılması ve suçluların yakalanması gibi görevlerini layıkıyla yerine getirerek İlçemizin huzurlu ve güvenli bir yer olmasına en büyük katkıyı sağlamaktadır. Bu vesile ile tüm Polis Teşkilatımızın Polis Haftası’nı kutluyorum” dedi.
Burcu Erdal