Samsun'da Atatürk Anıtı'na karşı yapılan hain saldırıya tepki  gösteren  Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Belediye Meclis Üyelerinin de katılımı ile   Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak, ülkemizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılık ve minnet duygularını ifade ettiler.

Mustafa Kemal Atatürk'ün, 19 Mayıs 1919'da Milli Mücadeleyi başlatmak için Samsun'a ayak bastığı noktaya konulan anıta düzenlenen 'urganlı' saldırı, Türkiye'nin gündemine oturdu. Halk yoksullukla, ekonomik krizle, elektrik faturalarıyla, medya ise iktidar baskısıyla boğuşurken, Samsun gibi önemli bir şehirde Atatürk Anıtı'nın hedef alınmasına yurttaşlardan, sanat dünyasından, siyasilerden tepki yağdı. Çirkin saldırıya bir tepki de Gelibolu’dan geldi. Samsun'da Atatürk Anıtı'na karşı yapılan hain saldırıya tepki  gösteren  Gelibolu Belediye Başkanı Mustafa Özacar, Belediye Meclis Üyelerinin de katılımı ile   Atatürk Anıtı'na çelenk sunarak, ülkemizin kurucu lideri Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e olan bağlılık ve minnet duygularını ifade ettiler.

Çirkin saldırıyı kınayan Belediye Başkanı Mustafa Özacar “Samsun'da Atatürk Anıtı’na yapılan çirkin saldırıya tepkimizi dile getirdiğimiz meclis toplantısının ardından Gelibolu Belediye Meclisi olarak ilçemizdeki Atatürk anıtına çelenk sunduk. Hiçbir güç, hiçbir hain saldırı, bizi Ata'mızın yolundan asla döndüremez” dedi.
Şerife Erdem