Yeni yılın ilk haftasına, Ülkücü kurmayın sözleri damga vurdu.

PKK ve HDP’ yi savunan isimler var diyerek söze giren MHP eski Merkez ilçe Başkanlarından İbrahim Tayfun Uğur, adeta ateş püskürdü.
Ülkücülerin karşılaştığı en acı manzaraya yol açanlara çarpıcı bir ifade ile çıkışan, Partililerinin ‘Yaşlı Kurt’ diye isimlendirdiği Uğur, şöyle dedi; “O ACI MANZARALARI OLUŞTURANLAR SAYMAKLA BİTMİYOR,  ‘ONLAR, MENFAATLERİ İÇİN PKK VE HDP’YI SAVUNAN DÖNEKLERDİR!”
“ÇOCUKLARINIZA KALACAK MİRASINIZ,
 İZİ HİÇ SİLİNMEYECEK UTANCINIZ ...”
İbrahim Taygun Uğur, Milliyetçi Hareket Partisi içinde, köşeye sıkışanların, çareyi kaçmakta bulduğunu vurguladı,
 Kurşundan da ağrı sözler eden Uğur; “MHP içinde köşeye sıkışınca ayrılıp gerçek kimliklerini gittikleri yerde buldular.
MHP’den kaçıp giden (İP) isimli partideki HDP, Öcalan Demirtaş, sevdalıları sözüm sizlere;
‘Emin olun  HDP ‘GEL SENİ MİLLETVEKİLİ YAPACAĞIZ’ desin, Milletvekili seçilmeniz garanti ise, oraya da koşa koşa gidersiniz.
Kılıfınızda ‘KÜRT SORUNUNU BURADA ÇÖZECEĞİM’ olur. Geçmişte MHP’de hasbelkader bulunan bu tiplerin bugün düştüğü bu hal rezilliktir, pespayeliktir ve çocuklarına bırakacakları utançtır.”
-----------------------------
‘Dertleri vekil olmak’ dedi, teklif edilse, olacağı özetledi;
“GEL VEKİL OL DESELER,
HDP’ YE DE GİDERLER…!”
--------------------------------
Yeni yılın ilk haf               tasına, Ülkücü kurmayın sözleri damga vurdu. MHP’ den kopanların, Ülkücüler için çok acı manzara oluşturduğuna dikkat çekti.
“Onların, çocuklarına bırakacağı mirasları, izi asla silinmeyecek olan utançları olacak.” dedi.
Partililerinin Yaşlı Kut’ diye isimlendirdiği, MHP eski Merkez ilçe Başkanlarından İbrahim Tayfun Uğur, haftaya damga vuran sözler etti.
 
 
 
 PKK ve HDP’ yi savunan isimler var diyerek söze başlayan Uğur, adeta ateş püskürdü.
Ülkücülerin karşılaştığı en acı manzaraya yol açanlara çarpıcı bir ifade ile çıkışan, Partililerinin ‘Yaşlı Kurt’ diye isimlendirdiği Uğur, şöyle dedi;
“O ACI MANZARALARI OLUŞTURANLAR SAYMAKLA BİTMİYOR,  ‘ONLAR, MENFAATLERİ İÇİN PKK VE HDP’YI SAVUNAN DÖNEKLERDİR!”
MHP kurmayı Uğur; “Biz ülkücüler için en acı manzara, bazı kişilerin MHP’den ayrıldıktan sonra kişisel ve siyasi menfaatleri için gittikleri yerde, ihanetler konusunda adeta kraldan çok kralcı olmalarıdır.
Bunlar öyle menfaat çıkar peşinde koşuyorlar ki;  HDP’ yi PKK’yı bile savunmaktan imtina etmiyorlar. Bunların kimisi de, MHP’ye sızmış ve ya sızdırılmış kişilerdi.
MHP içinde köşeye sıkışınca ayrılıp gerçek kimliklerini gittikleri yerde buldular.
MHP’den kaçıp giden (İP) isimli partideki HDP, Öcalan Demirtaş, sevdalıları sözüm sizlere;
Emin olun,  HDP ‘GEL SENİ MİLLETVEKİLİ YAPACAĞIZ’ desin, Milletvekili seçilmeniz garanti ise, oraya da koşa koşa gidersiniz.
Buna kılıfınızda; ‘KÜRT SORUNUNU BURADA ÇÖZECEĞİM’ olur.
Geçmişte MHP’de hasbelkader bulunan bu tiplerin bugün düştüğü bu hal rezilliktir, pespayeliktir ve çocuklarına bırakacakları utançtır.”
Yaşlı Kurt, Uğur ayrıca çok dikkat çekici bir duada bulundu; “ Allah hiç kimseyi Milletvekili seçilebilmek için PKK’nın siyasi uzantısı HDP’ yi savunur hale getirmesin.”
Cuma Deren