30 Kasım Şoförler Günü dolayısı ile Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret eden Çan Belediye Başkanı Bülent Öz, Şoförlerin gününü kutladı.

Hizmet sektöründe önemli bir yer kaplayan şoförler, gösterdiği hizmetlerle toplumun bir çok kesiminin ulaşım hizmetini sağlıyor. Can ve Mal taşıyarak büyük bir sorumluluk alan Şoförlerin sorunlarını dile getirmek ve farkındalık oluşturmak amacı ile her yıl 30 Kasım Şoförler günü olarak kutlanıyor.  Bu kapsamda Çan Belediye Başkanı Bülent Öz de Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odasını ziyaret ederek, şoförlerle bir araya geldi.  Ziyaretle ilgili kısa bir açıklamada bulunan başkan Bülent Öz “ ömrünü yollara adamış, araçlarını hem evi ve hem ailesi bilen şoförlerin günü... STK Başkanlarımız eşliğinde, Çan Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Cemali Ergin'i ziyaret ederek bugünün anlamı kapsamında  Dünya Şoförler Günü'nü kutladık” dedi.

Şoförler Odası ziyaretinin ardından Başkan Bülent Öz, Çan Şoförleri Dayanışma ve Yardımlaşma Derneği ile Çan Belediyesi ortaklaşa   hayrına katıldı.  Çan Belediyesi desteği ile düzenlenen hayırda Kuran-ı Kerim tilaveti ve ahirete göç eden şoförler için dua okundu.
Şerife Erdem