Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından düzenlenen program kapsamında Okul Müdür ve öğretmenlere Erasmus projeleri hakkında bilgiler veridi.

 Eğitim, gençlik ve spor alanlarını kapsayan, hibe programı olan, kurumların birbirleri ile işbirliği yapmalarını teşvik etmeye yönelik bir Avrupa Birliği programı olan Erasmus,   ortak projeler üretip hayata geçirmeleri,  kısa süreli öğrenci ve personel değişimi yapabilmeleri için karşılıksız mali destek sağlanan projeler hakkında bilgiler vermek amacı ile Biga İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erasmus projeleri bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi.

İdriskoru İbrahim Aydın Ortaokulunda 15-17 Kasım 2021 tarihleri arasında Erasmus+ kapsamında okul eğitimi kısa dönemli öğrenci ve personel hareketliliğinin sağlanması adına K122 SCH proje bilgilendirme toplantısı İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Özel Büro öğretmeni İlke Bozkurt tarafından bilgilendirme toplantısı  gerçekleştirildi. Yapılan toplantıya  Okul Müdürleri ve öğretmenler katıldı. Toplantıda gerçekleştirilen sunumla Öğretmenlerin veya okulların hazırladığı projelerin Erasmus ile nasıl  destek almaya hak kazanacağı hakkında bilgiler verildi.
 
Şerife Erdem