MHP Merkez ilçe eski Başkanlarından İbrahim Tayfun Uğur, VİTAMİN’ e özel konuştu.
Bir vekilinin, Şehit yakınına küfretmesi ile tartışma konusuna dönüşen, Siyasetçilerin ve siyaset kamuoyunun hedefindeki İYİ Parti’ ye sert ifadeler ile yüklenen Uğur;
“Saymakla bitmiyor yaptıkları. Kepazeliklerine gelince, pes dedirtiyorlar” diye söze başlayan, Partililerinin ’Yaşlı Kurt’ lakabı ile isimlendirdiği Uğur, zehir zemberek ifadeler kullandı.
HDP’DEN GELEN HAKARETLERE HEP SEYİRCİLER
KUBULLANİLEMEZ KEPAZELİKTE BİRİNCİLER …!
‘İP’ diyerek isimlendirdiği İYİ Parti’ ye yüklenen MHP kurmaylarından Uğur, 
“Bir HDP’ li vekilin,’ PKK ve HDP’ ye gönül verenlerin oylarıyla mecliste bir köşeye ilişmiş o koltuklarda oturuyorsunuz’ sözlerini çabuk hazmedenlere, kim ne desek boş..” dedi.
-----------------------------------
ŞEHİT YAKININA KÜFREDEN VEKİLE YÜKLENDİ
“SON SÖZLERİN, SON NEFESİNİZİ VERDİRDİ….!”
------------------------------------
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’ nin Merkez ilçe eski Başkanlarından İbrahim Tayfun Uğur, siyasetin ağır gündem maddesini oluşturan İYİ Parti’ ye, çok çarpıcı ifadeler ile yüklendi.
Milletvekili Türkkan’ ın, şehit yakınına ettiği küfre tepki gösteren MHP’ li Uğur; “Kepazelikleriniz saymakla bitmiyordu.. Partiniz İP, bitkisel hayattaydı. Son sözlerin, son nefesinizi verdirdi” şeklinde konuştu.
Partililerinin, ‘Yaşlı Kurt’ lakabı ile andığı, MHP Merkez ilçe eski Başkanlarından İbrahim Tayfun Uğur, VİTAMİN’ e özel sözleri ile hedefine İYİ Parti’ yi aldı.
‘İP’ diyerek bahsettiği İYİ Parti’nin bir vekilinin, Şehit yakınına küfretmesi ile haklı tartışma konusuna dönüştüğüne dikkat çeken Uğur; “İP’ çilerin kepazelikleri saymakla bitmez.. hani birinden söz edelim ki..” diyerek sözlerine başladı, ardından da zehir zemberek ifadeler ile İYİ Parti’ye yüklendi.
Siyasetçilerin ve siyaset kamuoyunun hedefindeki İYİ Parti için; ”Bitkisel hayata girmişti, Türkkan’ ın sinkaflı sözleri, son nefesini verdirdi.”  görüşünü savunan Uğur;
“Saymakla bitmiyor yaptıkları. Kepazeliklerine gelince, pes dedirtiyorlar” dedi
HDP’DEN GELEN HAKARETLERE HEP SEYİRCİLER
KUBULLANİLEMEZ KEPAZELİKTE BİRİNCİLER …!
‘İP’ diyerek isimlendirdiği İYİ Parti’ ye yüklenen, partililerinin ‘Yaşlı Kurt’ lakabı ile andığı Uğur,
 “Bir HDP’ li vekilin,’ PKK ve HDP’ ye gönül verenlerin oylarıyla mecliste bir köşeye ilişmiş o koltuklarda oturuyorsunuz’ sözlerini çabuk hazmedenlere, kim ne desek boş..” ifadesini kullandı.
VİTAMİN’ e özel konuşan Yaşlı Kurt; “Burası Kürdistan diyen hainlerin önünde susan ve bu hainlere geçmiş olsun mesajı yayınlayan (İP)’li Lütfü Turkkan’ ın şehit yakınına ağır küfür derin uykudaki kişileri dahi uyandırdı.
HD(P)KK ilişkileri yüzünden bitkisel hayattaki  (İP) böylece son nefesini verdi..” dedi.
“MECLİSE, CHP SAYESİNDE GELDİLER,
TARİHE GEÇECEK KEPAZELİKLERİ İLE GİDİYORLAR”
MHP kurmaylarından İbrahim Tayfun Uğur, örnekler sıralayıp hedefine İYİ Parti’ yi aldı. “CHP sayesinde var olan ve barajı aşamadığı halde, CHP sayesinde Meclise giren İP’ in bir ferdi, Çanakkale Kent konseyi seçiminde, eşi HDP’ li olan adayı destekleyen dahi oldu.
Ne gariptir ki, İP anlayışı o  kişiyi milletvekili adayı dahi yaptı..
Gariplikleri gibi kepazelikleri bitmeyen İP, İttifak ortağının hakaretine de seyirci kaldı. Hatırlayın;  HDP’li vekilin, ‘PKK ve HDP’ye gönül verenlerin oylarıyla mecliste bir köşeye ilişmiş o koltuklarda oturuyorsunuz’ sözleri geldi, İP’ çiler yine sustu. Hakareti yalayıp yuttu.
Diğer bir HDP’ li vekilin, ‘bize kiminle nerede nasıl çalışırız, diye görüşmeye geldiler’ dediği (İP)’den söz ediyorum.
Çanakkale merkez’ de il binasında, Türk Bayrağını ayağının altına alan (İP)’den bahsediyorum.
HDP’ li Selahattin Demirtaş serbest bırakılsın diyen ve Demirtaş’ la kahvaltı yapmayı planlayan (İP)’den söz ediyorum.
Burası Kürdistan diyen hainlerin önünde susan ve bu hainlere geçmiş olsun mesajı yayınlayan (İP)’li Lütfü Türkkan’ ın şehit yakınına ağır küfrü derin uykudaki kişileri dahi nihayet uyandırdı.
 HD(P)KK ilişkileri yüzünden bitkisel hayattaki  (İP), böylece son nefesini de nihayet vermiştir.”
Cuma Deren