Bir Şehit yakınının bacısına küfür ettiği iddiası ile siyaset kamuoyunun tartışılan gündem maddesine dönüşen İYİ Partili vekil için, Genel Başkan Akşener’den  çarpıcı bir çağrı geldi.
‘İhraç et’ te görelim efe’liğini’ diyerek, siyaset kamuoyunda ‘Topuklu Efe ’ lakabı ile anılan İYİ Parti Genel Başkanı, Meral Akşener’e seslenen isim, MHP İl Yönetim Kurulu üyesi Aliye Ertopçu oldu.
Şehitler diyarından, bir Şehit yakınını hedef alan küfürlü sözlere büyük harfler ile isyan eden, ‘Şalvarlı Başkan’ lakaplı Ertopçu, çok çarpıcı bir ifade ile İYİ Parti liderine hodri meydan çekti;
“Meral hanım ihraç et onursuzu görelim topuklu efeliğini!!!”
------------------------------------
ŞALVARLI BAŞKAN, TOPUKLU EFE’ YE SESLENDİ;
“HODRİ MEYDAN…!”
------------------------------------
Çanakkaleli Asena, İYİ Parti Genel Başkanına hodri meydan çekti. “Hadi görelim efeliğini..”
Bir Şehit yakınının bacısına küfür ettiği iddiası ile siyaset kamuoyunun tartışılan gündem maddesine dönüşen İYİ Partili vekil için, Genel Başkan Akşener’e çarpıcı bir çağrı yapan isim, Çanakkaleli kadın siyasetçi oldu.
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Yönetim kurulu üyesi, Çanakkale seçmenin ‘Şalvarlı başkan’ lakabı ile andığı Aliye Ertopçu, Türkiye siyaset kamuoyunda ‘Topuklu Efe’ lakabı ile anılan İYİ Parti Genel Başkanı Akşener’e, şehitler diyarından çağrıda bulundu. Partili vekilinin bir şehit yakınının bacısını hedef aldığı iddia edilen küfürlü sözlerine ateş püskürdü.
ŞALVARLI BAŞKAN, NET KONUŞTU..
“HADİ GÖRELİM EFELİĞİNİ..”
MHP Il Yönetim Kurulu üyesi Ertopçu, sosyal medya hesabından İYİ Parti’ yi hedef aldı,
Genel başkan Akşener’e de bir çağrı yaptı.
“ ‘İhraç et’ te görelim efe’liğini’ diyerek, siyaset kamuoyunda ‘Topuklu Efe ’ lakabı ile anılan İYİ Parti Genel Başkanı, Meral Akşener’e seslenen isim, MHP İl Yönetim Kurulu üyesi Aliye Ertopçu oldu.
Şehitler diyarından, bir Şehit yakınını hedef alan küfürlü sözlere büyük harfler ile isyan eden, ‘Şalvarlı Başkan’ lakaplı Ertopçu, çok çarpıcı bir ifade ile İYİ Parti liderine adeta hodri meydan çekti;
“Meral hanım ihraç et onursuzu görelim topuklu efeliğini!!!” dedi.
Ertopçu, çarpıcı ifadeler geçen sosyal medya paylaşımında şu ifadeleri kullandı;
“Her ne sebepten olursa olsun bir şehit yakınına küfür etmek şerefsizliktir..!
Sözde Milliyetçi geçinen İP SİZLER!!!!
Türk Milleti bunun hesabını size soracaktır. Kendinize gelin..!
Katil terörist başına "SAYIN ÖCALAN" diyen İp in genel başkanının ardından Lütfü de şehit yakınının boynuna sarılıp sanki onu sakinleştiriyor gibi görünüp küfretti.
Seksen milyon duydu boşuna inkar etme lütfü efendi, ama sen alışkınsın küfretmeye...
Meral hanım  ihraç et onursuzu görelim topuklu efeliğini!!! #ahlaksızsınLütfü”
Cuma Deren