Çanakkale Belediyesi’ nin, şehrin bilim irfan yuvası Onsekiz Mart Üniversitesi, Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi ile ortak projesi’ nin yakında açılacağı müjdesini, CHP’ li Başkan Ülgür Gökhan verdi.
Esnaf ziyareti yapıp, çay kahve sohbetlerine katılan, ikram edilen yerel tat’ları tadan Başkan Gökhan, sabah Kahvesi içip, öğle vaktinde de turşu suyu yudumladıktan sonra, açılışa hazırlanan bir merkezden mesaj verdi.
CHP’li Başkan Gökhan; “Deniz yaşamını farklı açılardan görebileceğimiz sergi ve koleksiyonlara ek, Çanakkale'nin en büyük akvaryumuna sahip Karina Deniz Kültürü Merkezimiz çok yakında halkımızla buluşacak.” dedi.
-----------------------------------
ESNAFA DOKUNUYOR,
PROJELERİ TAKİP EDİYOR
-----------------------------------
CHP’ li Çanakkale Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, tek başına ziyaretleri ile kamuoyunun gündemine oturdu.
SABAH KAHVE, ÖĞLE TURŞU SUYU
AÇILIŞ MÜJDESİ, İNCELEME GEZİSİNDEN
ÇOMÜ ile ortaklaşa hayata geçirmek için, bir süre önce imzaları atan Çankakale Belediyesi,  ‘Karina Deniz Kültürü Merkezi’nde sona gledi.
Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi ile hayata geçirilecek olan ortak projeler için iş birliği imzalarının atılmasınnı ardından, kısa sürede tamamlandığı gözlenen Merkezin; yakında halka açılacağını, yaptığı inceleme gezisi ardından, Belediye Başkanı Ülgür Gökhan bizzat duyurdu.
CHP’ li Gökhan, kişisel Sosyal medya hesabından; ‘Başkanın Günlüğü’ dedirten paylaşımları ile, şehre ilişkin haberleri ve yaptığı ziyaretleri paylaşıp, kamuoyunu sık sık bilgliendiriyor.
Çanakkale Belediyesi’nin ‘Karina Deniz Kültürü Merkezi’ ni, Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi (ÇOMÜ) Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi ile hayata geçirmeyi planlamış, ortak proje için iş birliği imzasıo atmıştı.
ÇOMÜ Deniz Bilimleri ve Teknolojisi Fakültesi'nde 5 Temmuz 2021 günü atılan imzalar sonas ında, pqroje hızla ilerledi ve açılış aşamasına gelindi.
Çanakkale Boğazı başta, şehrin denize kıyısı bulunan Mavi Vatan’da yer alan; denizel ekosistemini tanıtmak, deniz ve rüzgar sporlarını görünür kılmayı amaçlayan, Karina Deniz Kültürü Merkezi’ni geçitğmiz gün ziyaret eden ve açılışa gün sayıldığını kamuoyuna açıklayan, Belediye Başkanı Gökhan oldu.
Gökhan’ ın, sık sık yaptığı kişiisel sosyal medya paylaşımlarını; “’Başkanın Günlüçğü’ adı ile anan Çanakkalelilerin, “Vatandaşa dokunuyor, esnafla buluşup; ilk siftahı da o yapıyor” diyerek, gerçekleşen ziyaretlerden övgü ile söz ettikleri gözlendi.
ÖNCE ESNAFLA SABAH KAHVESİ,
SONRA PROJELERDE İNCELEME…
Başkan Gökhan, rutileştirdiği esnaf ziyaretleri ile bayşladığı gününü, geçtiğimz gün bir müjde vererek tamamladı.
Cumhuriyet meydanı, İş Merkezinde sab.ah mkahvesi içip, öğle de turşu suyu ile devam eden Gökhan, projesi süren merkezden, kamuoyuna müjde vererek ayrıldı.   
ÇOMÜ ile ortaklaşa yürütülen projenin merkezini ziyaret eden Bakan Gökhan; “Deniz yaşamını farklı açılardan görebileceğimiz sergi ve koleksiyonlara ek Çanakkale'nişn en büyük akvaryumuna sahip Karina Deniz Kültürü Merkezimiz çok yakında sizlerle buluşacak.” Ifadesini kullandı.
Sabah kahvesi içitği mekandan fotoğraf paylaşıp, “bugün şanslı günümdeydim. Sabah kahve ikramının ardından, çarşıda Zen Pilav Gurme işletmecisi kardeşimin arkamdan yetişip ikram ettiği turşu suyu gerçekten harikaydı, tavsiye ederim.” diyerek, işleri açılsın düşüncesi ile bir esnafın adresini sosyal medya hesabından Çanakkalelilere verdi.
Cuma Deren