Ulusal ve uluslararası müsabakalarda  başarı gösteren öğrencilerini ödüllendiren Çanakkale Turgut Reis Ortaokulu, Cumhuriyet Bayramı Kupasında derece alan İsra Ceren Karadayı’ya da madalya ile ödüllendirdi.

Cumhuriyetin ilanının 98. Yıldönümü tüm illerde çeşitli etkinliklerle kutlandı. Bayram coşkusunun yanı sıra spor müsabakalarının da gerçekleştirdiği etkinlikler kapsamında 30-31 Ekim tarihlerinde Uşak’ta karate Şampiyonası düzenlendi.  Düzenlenen Şampiyonaya katılan Çanakkale Turgut Reis Ortaokulu öğrencisi İsra Ceren Karadayı da şampiyonada altın madalya almıştı. İsra Ceren’e bir madalya da okul tarafından verildi. Uşak’ta gösterdiği başarıdan dolayı dün okul girişinde düzenlenen törende sporcu İsra Ceren Karadayı öğrenciler tanıtarak branşı hakkında bilgiler verildi. Daha sonra başarılarının da paylaşıldığı törende Okul Müdürü Şule Yıldızoğlu, başarılı sporcu İsra Ceren Karadayı’ya bir madalya takdim etti.

Okul Müdürü Şule Yıldızoğlu, yaptığı açıklamada da “Okulumuz öğrencisi İsra Ceren Karadayı, 30-31 Ekim tarihlerinde Uşak'ta düzenlenen Cumhuriyet Bayramı İller Arası Karete Şampiyonası'ndan altın madalya ile döndü. Biz de Okul yönetimi ve öğrenciler olarak İsra Ceren Karadayı’yı  tebrik eder, başarılarının devamını dileriz” dedi.
 
İsmail Şen