Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Merkez ilçe Teşkilatı, olağan haftalık toplantısını gerçekleştirdi.

Lider Bahçeli’nin Başkent’ten yükselttiği ses tonu ile, 10 Büyükelçiye yönelik ifadeleri, Merkez ilçe Başkanı Mehmet Özel tekrarladı.
“Verilmek istenilen bir nevi bu muhtıradır.
Bunun adı apaçık Ahlaksızlıktır…”

ÖZEL’ DEN, 98. YILA ‘ÖZEL’ SÖZLER 
“KORUYUP, KOLLAMAYA ANT İÇTİK..”
MHP Kurmayı Özel, önceki akşam gerçekleşen olağan Merkez ilçe Yönetim kurulu toplantısı ardından, çarpıcı bir açıklamaya miza attı.
Kuruluşunun 98. Yılını her zamanki gibi coşku ile kutlayacağımız Türkiye Cumhuriyeti Devleti’ nin,  Bazı maksatlı cahiller diyerek bahsettiklerin sözleri ile zerre sarsılamayacağını savundu. Lideri Bahçeli’nin ifadelerini tekrarladı;
“Bazı maksatlı cahiller, Türkiye Cumhuriyeti’ nin reddi mirası ile kurulduğunu söylese de tarihsel gerçeklere aykırıdır.
Şunu açıklıkla söylüyoruz ki;  tarihte kurulan her Türk devleti bir diğerinin nizam eseridir.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı her zaman ki gibi coşku ile kutlayacağız. Cumhuriyet; korunup kollanmasına ant içtiğimiz en değerli emanetimizdir”

---------------------------------------
ÖN SÖZÜN YAZILDIĞI ÇANAKKALE’DEN, TEK SÖZ EDİLDİ;
 “CUMHURİYETİ KORUYUP KOLMAYA ANT İÇEN, BOZKURTLARIZ..”
---------------------------------------

Çanakkaleli Bozkurtlar, Maskeli cahiller vurgusu ile ateş püskürdü. Liderleri Bahçeli’nin ifadelerini önceki akşam gerçekleşen Olağan yönetim Kurlu toplantısında yüksek sesle tekrarladı.
Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin 98. Kuruluş yılını, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramında her zamanki gibi coşku ile kutlayacaklarını söyleyen MHP Çanakkale Merkez ilçe Başkanı Mehmet Özel; “Cumhuriyet en değerli emanetimizdir. Biz Bozkurtlar, emaneti koruyup kollamaya ant içenleriz” dedi.
MHP Merkez ilçe teşkilatı, Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin, 10 büyükelçinin 'Kavala' konusunda geri adım atmasıyla ilgili değerlendirmelerini tekrarlayıp, 'Kavala' ve 'Demirtaş' konusuna, Cumhuriyetin ön sözünün yazıldığı Şehitler diyarı Çanakkale’den yüksek sesle tepki verdi.
Bozkurtlar, Merkez ilçe Yönetim kurullu toplantısı ardından;  bildik birilerinin, Soros’ çu Kavala’ yla aynı mevziiye girdiklerini, Türkiye’ye bir nevi muhtıra vermeye kalkıştıklarının altını çizip;
“Bu sözüm ola muhtıra ahlaksızlıktır, egemenlik haklarımıza suikasttır, hukuk güvenliğimize saldırıdır, bağımsızlığımıza kumpastır, bunlardan dolayı da gayri meşrudur, gayri kanunidir.
Bazı maksatlı cahiller Türkiye Cumhuriyetinin reddi mirası ile kurulduğunu söylese de, bu çirkin anlaksız görüş, Şanlı Türk tarihine olduğu gibi, tescili tartışılmaz tüm tarihsel gerçeklere aykırıdır.
Bilge Lider Bahçeli’nin de söylediği gibi; ’Şunu açıklıkla söylemeliyiz ki tarihte kurulan her Türk devleti bir diğerinin nizam eseridir.
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı'nı her zamanki gibi coşku ile kutlayacağız. Çünkü biz Bozkurtlar, en değerli emanetimiz olan Cumhuriyeti korunup kollamaya anti içenleriz”  
100. yılını kutlamaya sayılı aylar kalan Türkiye Cumhuriyeti Devleti’nin, tartışmasız büyüklüğünü dünyanın bildiğini anımsatan MHP kurmayı Özel, olağan Merkez ilçe yönetim kurulu toplantısı ardından hayli çarpıcı ifadeler ile sesini yükseltti.
MHP Kurmayı Özel; “Ön sözü Çanakkale’de yazılan Türkiye Cumhuriyeti devleti,  zalimlerin hunhar baskıları altında, emperyalistlerin saldırısı altında ortaya çıkmıştır.
Cumhurbaşkanlığı sistemi ise başkentimizin bombalandığı, parlamenter sistemin duvara tosladığı bir dönemde milli diriliş ruhu olarak ortaya çıkmıştır.
Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemine itiraz edip güçlendirilmiş parlamanter sistem peşinde koşanlar 15 Temmuz'un rövanşını almak isteyen FETÖ ve PKK'nın suyuna giren yozlaşmış partilerdir.” diyerek, Genel başkanı Bahçeli’ nin de kullandığı bu ifadeleri tekrarladı.
Bunların emperyalistlerin kurşun askeri haline geldiğini de sözlerine ekleyen Özel, Lider Bahçeli’nin de altını çizerek belirttiği sözlerini tekrarlar iken şöyle devam etti;
“Ne diyor Bilge Lider Bahçeli; ‘Dün Ali Kemaller vardı bugün de aynıları ortadadır.
29 Ekim 1923'ün mihmandarı büyük Türk Milleti'dir. Cumhurbaşkanlığı sistemi halk oylaması ile gerçekleşmiş, Milletimiz Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemini tasdik etmiştir.  4 yıl önce Cumhurbaşkanlığı sistemine dünya üzerinde çok az şekilde karşılaşılan şekilde kansız ve kavgasız geçilmiştir. Cumhurbaşkanlığı sistemi yönetim sisteminde muazzam bir reformdur. Sonumuzu hazırlamak isteyen çevrelere milli bir cevaptır.”
Sistem krizine oynayan suyu bulandırarak devleti ve milleti aciz düşürmek için fırsat kollayanların yabancı muhbirler olduğunu savunan MHP Kurmayı Mehmet Özel, bu konuda lider Bahçeli’nin de ettiği şu sözleri tekrarladı;
“ Geçmişini unutanlar mankurttur. Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün CHP ile yalnızca kuruluş yılları ile ilgili bağlantısı kalmıştır. CHP o eski CHP değildir.”
 
10 BÜYÜKELÇİ’NİN KAVALA ÇAĞRISINA, ÇANAKKALELİ BOZKURTLAR  TEPKİVERDİ
MHP Çanakkale Merkez ilçe teşkilatının haftalık olağan toplantısında, ülke gündeminin tartışılan konusu da masaya yatırılan başlıklardan oldu.
Bu konuda, MHPP lideri Bahçeli’nin sözleri ve görüşünü tekrarlayan Çanakkaleli Bozkurtlar;
“ ABD'nin resmi hesabından seviyesiz bir açıklama yapıldı. Devam eden bir davanın faili ile ilgili hukuksuz bir çağrıda bulunulmuştur. Demokratik teamüller çiğnenmiş,  Türkiye 10 büyükelçi tarafından hedef alınmıştır.
Özetle, Yürüyen bir yargısal sürece müdahale gibi bir skandala imza atmışlardır.
Kısaca söylersek bu 10 büyükelçi Osman Kavala' nın serbest bırakılması için açıklama yapmıştır. Kılıçdaroğlu da aynısını seslendirmiş, İP Başkanı da yeşil ışık yakmıştır.
Zalim bir üst akıl hem büyükelçileri ve Millet İttifakı'nı dürte dürte harekete geçirmiştir.
 Şirret bir oyun ve tehlikeli bir rol paylaşımı sözkonusudur. Türkiye'yi sıkıştırmak, bir sonraki tehditvari adımları tetiklemek için yapılmıştır.
Emeller ortaya çıkmıştır. Bu harcın içinde CHP'den İP'ine kadar siyasi partilerin varlığı utanç kaynağıdır. Kavala Soros'un kuryesi, Gezi Parkı olaylarının azmettiricisidir.
Soros uşağı olan Kavala 4 Ağustos 2015'te yapılan bir röportajda PKK'yı rasyonel politika üretmekle ifade etmiş, bu kadar gözü dönmüştür.”

Erdem Sürek