Muharrem ayının 10. Günü olan aşure günü dolayısı ile AK Parti İl Kadın Kolları İl Başkanlığı, İskele Meydanında vatandaşlara aşure ikram etti.

Hicri yılbaşı olarak kabul edile Muharrem birinci günü Müslümanlar için büyük önem taşırken bu kutsal ayın 10. Günü ise aşure günü olarak kabul ediliyor.  Bu kapsamda Çanakkale AK Parti Kadın Kolları Başkanlığının organizasyonu ile vatandaşlara aşure ikram edildi. İskele meydanında düzenlenen aşure ikramına  AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili  Bülent Turan, İl Başkanı Naim Makas, İl Genel Meclisi Başkanı Nejat Önder, Kadın Kolları Başkanı Özlem Karadayı, Merkez İlçe Başkanı Yıldıray Ölçek, Belediye Meclisi Üyeleri, İl ve İlçe Yöneticileri, Mahalle Başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.  Aşure dağıtımında kısa bir açıklama yapan ve Muharrem ayının önemine değine AK Parti İl Başkanı Naim Makas “İl Kadın Kollarımızın düzenlediği aşure dağıtımı etkinliğinde birlikteydik. Milli birlik ve beraberliğimizi tazeleyen Aşure Günü'nün hayırlar getirmesini temenni ediyorum” dedi.

Yapılan konuşmaların ardından AK Parti Grup Başkanvekili ve Çanakkale Milletvekili  Bülent Turan, ve İl Başkanı Naim Makas vatandaşlara aşure ikramında bulundular.
 
Şerife Erdem