Geçtiğimiz haftalarda Muğla’da etkili olan orman yangınlarına destek olmak için Marmaris Belediyesinin talebi üzerine Çanakkale Belediyesi bölgede bir arazöz görevlendirdi. Özellikle günlerce devam eden Marmaris yangınında canla başla çalışan personellerin Çanakkale’ye dönmesinin ardından Belediye Başkanı Ülgür Gökhan tarafından ödüllendirildi.  Yangında gösterdikleri başarılı çalışma ile gönülleri fetheden Ahmet Arslan ve İsmail Dikili  Kendilerine hediye eden altınları SMA Hastası Ahmet Alp Bebeğin tedavisi için bağışlayarak bir kez daha gönülleri fethettiler.

Antalya ve Muğla başta olmak üzere pek çok ilde baş gösteren yangınlar yüreğimizi yakarken  ülkenin dört bir yanından bölgeye destek gönderildi. Marmaris Belediyesinin talebi doğrultusunda  Çanakkale Belediyesi de yangın bölgesine bir arazöz ile iki personel göndermişti.  Yangının kontrol altına alınması için özellikle Marmara bölgesinde canla başla çalışan ve gönülleri fetheden Ahmet Arslan ve İsmail Dikili, yangının kontrol altına alınmasının ardından Çanakkale’ye döndüler.  Yangının kontrol altına alınması için fedakarca çalışan iki personel Belediye Başkanı tarafından da ödüllendirildi.  Başkanlık makamında gerçekleştirilen  ödül takdimi öncesinde Ahmet Arslan ve İsmail Dikili ile bir sohbet yapan Belediye Başkanı Ülgür Gökhan, çalışmalar hakkında bilgiler alarak  zorlu görev için gönüllü olarak çalışmalarda emek veren personele teşekkürlerini iletti.

Ödüllerini SMA Hastası Ahmet Alp Bebeğin Tedavisi İçin Bağışladılar
Başkan Gökhan, ziyaretin sonunda Ahmet Arslan ve İsmail Dikili’ye teşekkür hediyesi de takdim ederken, bu sırada duygulandıran bir gelişme de yaşandı. Bölgeye seve seve koştuklarını belirten Arslan ve Dikili, hediye ile SMA Tip 1 hastası olan Ahmet Alp bebeğin tedavi kampanyasına destek olmak istediklerini belirtti. Personelin bu hareketle kendisini gururlandırdığını belirten Başkan Gökhan, duyarlı bağışlarından dolayı bir kez daha teşekkürlerini iletti.
 
 Şerife Erdem